17.1 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Προβάδισμα πρόκρισης για Παναιτωλικό – Μεγάλο «διπλό» στην Κρήτη με Καρέλη στο 94′

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναιτωλικός δείχνει… έτοιμος να πάρει στο «σπίτι» του την πρόκριση για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Αγρινίου με γκολ του Νίκου Καρέλη στο 94′, κατάφερε να πάρει τη νίκη στην έδρα του ΟΦΗ με 2-1, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στους «8».

Το ματς: 

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα, καμία ομάδα δεν έδειχνε διάθεση να ανέβει ψηλά και να κυνηγήσει ένα γκολ. Στην πρώτη ουσιαστικά φάση του αγώνα, ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που χαμογέλασε και άνοιξε το σκορ. Σε μία εξαιρετική κόντρα επίθεση, ο Ντουάρτε γύρισε ιδανικά την μπάλα από τα δεξιά στον Ζοάο Πέδρο, ο οποίος από κοντινή απόσταση μπόρεσε να κάνει το 0-1.

Ο ίδιος παίκτης ήταν κοντά στο να διπλασιάσει τα τέρματά του στο 33′, ωστόσο το σουτ του κατέληξε στο δοκάρι μετά από απόκρουση του Σωτηρίου.

Η πρώτη καλή ευκαιρία του ΟΦΗ ήταν στο 37′ με τον Μπάκιτς, ωστόσο ο Στεργιάκης ήταν σε ετοιμότητα, με το σκορ στο πρώτο ημίχρονο να είναι 0-1.

Το δεύτερο ημίχρονο

Οι γηπεδούχοι μπήκα με… άλλο αέρα στο δεύτερο μέρος και μόλις στο 47′ μπόρεσαν να κάνουν το 1-1. Ο Θοράρινσον γύρισε ωραία την μπάλα στον Μπάκιτς, ο οποίος μπόρεσε να ισοφαρίσει για τον ΟΦΗ.

Ο Παναιτωλικός, είχε προσπαθήσει να πάρει εκ νέου το προβάδισμα, ωστόσο στο 52′ ο Ντίας δεν μπόρεσε να σκοράρει με φάουλ, με τον Σωτηρίου να αποκρούει, ενώ ο 36χρονος τερματοφύλακας δεν πλήρωσε το λάθος του στο 61′, με τον Πέδρο να μην αξιοποιεί το λάθος διώξιμο του αντίπαλου πορτιέρο.

Στο 87′ ο Μπάκιτς προσπάθησε να βάλει και δεύτερο γκολ και να γυρίσει το ματς τούμπα, ωστόσο ο Στεργιάκης έκανε εντυπωσιακή απόκρουση. 

Η ομάδα του Αγρινίου δεν είχε πει ωστόσο την τελευταία της λέξη. Στο 94′ ο Νίκος Καρέλης, που είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο στο 77′, μπόρεσε να σκοράρει και να δώσει μία πολύ μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

ΟΦΗ (Πέπε Μελ): Σωτηρίου, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Μπρεσάν, Θοράρινσον, Μεγιάδο, Γκαγέγκος, Αποστολάκης, Μπάκιτς, Μοσκέρα, Ντίκο

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Στεργιάκης, Λιάβας, Μαλής, Στάιτς, Μαυρίας, Φρ. Ντουάρτε, Τσιγγάρας, Μπουζούκης, Χατζηθεοδωρίδης, Ντίας, Πέδρο

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό