24.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Προβάδισμα η Ρεάλ στο ντέρμπι με την Ατλέτικο, ικανή για το 10/10 στο 2.05

Ειδήσεις Ελλάδα

Φαβορί η φορμαρισμένη Ρεάλ στο ντέρμπι με την Ατλέτικο, πάει απόψε για τη 10η διαδοχική της νίκη, με τον άσο στο 2.05.

Το μεγάλο παιχνίδι της βραδιάς δεν είναι άλλο από το Derbi Madrileno, ανάμεσα στη Ρεάλ και την Ατλέτικο (22:00 Novasports 1HD, Live από SPORT24), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής για τη La Liga. Η Ρεάλ είναι το φαβορί σε τιμές οριακά άνω του 2.00, με τη νίκη των ροχιμπλάνκος να παίζει στο 3.75 κατά μέσο όρο.

Ρεάλ – Ατλέτικο: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι αυτή τη στιγμή η πιο φορμαρισμένη ισπανική ομάδα μετρώντας εννιά διαδοχικές νίκες σε πρωτάθλημα και Champions League. Μετά το μεγάλο διπλό (2-0) επί της Σοσιεδάδ, κέρδισε την Τρίτη 2-0 στο Μπερναμπέου την Ιντερ και τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της στο Champions League.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι είναι αήττητη από τις 3 Οκτωβρίου και το 2-1 στη Βαρκελώνη από την Εσπανιόλ. Εκτοτε σε 12 επίσημα ματς έχει απολογισμό 11-1-0. Η “βασίλισσα” βρίσκεται στο +10 από την Ατλέτικο με παιχνίδι περισσότερο και θεωρείται από τις στοιχηματικές εταιρίες το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου σε τιμές κάτω του 1.25.

Παρότι λοιπόν δεν έχει καν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος, αν η Ρεάλ κερδίσει απόψε την Ατλέτικο, που θεωρείται το δεύτερο φαβορί για τον τίτλο στο 6.50, και φύγει στο +13 από τη συμπολίτισσα, πολύ δύσκολα θα βρεθεί κάποιος στη συνέχεια να της ανακόψει το δρόμο για το 35 πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Η Ατλέτικο έρχεται από μία πολύ μεγάλη νίκη με 3-1 στο Πόρτο, χάρη στην οποία προκρίθηκε στους 16 του Champions League. Συνολικά πάντως, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε ψάχνει ακόμη να βρει μία σταθερότητα στην απόδοσή της, καθώς στα τελευταία 11 επίσημα ματς σε πρωτάθλημα και Ευρώπη έχει πολύ μέτριο απολογισμό (4-3-4).

Με Κούνια-Γκριεζμάν η Ατλέτικο – Επιστρέφει ο Μπενζεμά

Συν τοις άλλοις έγινε αναγκαστική αλλαγή μεσοβδόμαδα ο Λουίς Σουάρες (7 γκολ) και η συμμετοχή του απόψε κρίνεται αμφίβολη, με τον Ουρουγουανό στράικερ να ξεκινάει κατά πάσα πιθανότητα από τον πάγκο. Αυτό σημαίνει ότι ο Σιμεόνε μάλλον θα πάει με επιθετικό δίδυμο τον Κούνια και τον Γκριεζμάν. Από την άλλη, ο Καρίμ Μπενζεμά (12 γκολ), που έλειψε στο ματς με την Ιντερ, επιστρέφει και αναμένεται κανονικά στην αρχική ενδεκάδα της Ρεάλ, αντί του Γιόβιτς, έχοντας δίπλα του τους Ροδρίγο και Βινίσιους, στο 4-3-3 που παίζει ο Αντσελότι.

Χωρίς διπλό η Ατλέτικο από το 2016

Την τελευταία πενταετία η Ρεάλ είναι αήττητη (3-2-0) εντός έδρας κόντρα στην Ατλέτικο για το πρωτάθλημα. Μάλιστα στα τρία πιο πρόσφατα Derbi Madrileno με γηπεδούχο τη Ρεάλ, οι ροχιμπλάνκος δεν σκόραραν καν. Τελευταίο διπλό της Ατλέτικο επί της Ρεάλ στη La Liga ήρθε το 2016. Ενδιαφέρον επίσης είναι το στατιστικό ότι στα τελευταία εννιά ντέρμπι στην έδρα της Ρεάλ, επαληθεύτηκε οχτώ φορές το under 2,5.

Σε ό,τι αφορά στη μονομαχία του Αντσελότι με τον Σιμεόνε, ο προπονητής της Ατλέτικο υπερέχει ελαφρώς, αφού σε 15 συναντήσεις τους, έχει έξι νίκες έναντι 5 του Ιταλού τεχνικού. Συνολικά βέβαια, ο Αργεντινός τεχνικός έχει ρεκόρ 9-11-14 σε 34 ματς κόντρα στη Ρεάλ.

Ρεάλ – Ατλέτικο: Στοιχηματική Πρόταση

Με βάση τη φόρμα και την αύρα που βγάζουν φέτος οι δύο ομάδες, η Ρεάλ έχει το προβάδισμα. Παρότι υπήρξε έντονη ανησυχία το καλοκαίρι με τη φυγή των Ραφαέλ Βαράν και Σέρχιο Ράμος, οι μερένγκες πραγματοποιούν μία άριστη σεζόν μέχρι στιγμής.

Ο Αλάμπα αφομοιώθηκε άμεσα στο κλίμα της ομάδας. Ο Μπενζεμά είναι σαν το παλιό κρασί και ο Βινίσιους φέτος έχει εξελιχθεί σε παίκτη πρώτης γραμμής σκοράροντας σε 16 αγώνες περισσότερα γκολ (10), απ’ όσα έβαλε μαζί τις προηγούμενες τρεις χρονιές.

Γενικά, η Ρεάλ αυτήν την περίοδο εμπνέει πολύ μεγαλύτερη σιγουριά από την Ατλέτικο, η οποία για ακόμη μία σεζόν, παρότι έχει τρομερά ποιοτικό ρόστερ, είναι σαν να παίζει με το χειρόφρενο δεμένο. Ο άσος βρίσκεται δικαίως στο 2.05.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ρεάλ – Ατλέτικο: 1 (απόδοση 2.05), 22:00

S24 BET – Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό