20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πριν το παιχνίδι η αποστολή του Παναθηναϊκού, οι σκέψεις Τερίμ για ΠΑΟΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Φατίχ Τερίμ θα ανακοινώσει την αποστολή του Παναθηναϊκού για το δεύτερο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, λίγες ώρες πριν την σέντρα του παιχνιδιού. Η πιθανή ενδεκάδα και τα ερωτηματικά για τις επιλογές του Τούρκου προπονητή. Στο Κορωπί ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το απόγευμα της Τρίτης την προετοιμασία του για τον δεύτερο ημιτελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ(19:00), σε ένα παιχνίδι όπου το «τριφύλλι» θέλει να ολοκληρώσει την δουλειά που ξεκίνησε με το 1-0 μέσα στην Τούμπα. Ο Φατίχ Τερίμ δεν ανακοίνωσε αποστολή μετά την τελευταία προπόνηση, κάτι που θα κάνει λίγες ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού, στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει η αποστολή αύριο το πρωί.

Δεδομένα εκτός αυτής θα βρίσκονται οι τραυματίες Χουάνκαρ, Βέρμπιτς, Τζούρισιτς και ο τιμωρημένος Ρούμπεν Πέρεθ ενώ στο «πράσινο στρατόπεδο» αναμένουν την απόφαση της ΕΠΟ στην έφεση για την τιμωρία του Τάσου Μπακασέτα.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Τούρκος τεχνικός δεν έκανε κάποια ξεκάθαρη δοκιμή, ωστόσο, φαίνεται πως στο μυαλό του υπάρχει το εξής:

Ο Ντραγκόφσκι κάτω από τα δοκάρια. Αριστερός μπακ ο Μλαντένοβιτς, δεξιός ο Κώτσιρας και ο Αράο με τον Γεντβάι οι δύο στόπερ. Ζέκα, Βιλένα ή Τσέριν, Μπερνάρντ στη μεσαία γραμμή. Στα «φτερά» ο Μαντσίνι και ο Παλάσιος, με τον Σπόραρ στην κορυφή της επίθεσης. Αν ο Παναθηναϊκός δικαιωθεί στην έφεση για τον Μπακασέτα, τότε ο Έλληνας άσος θα πάρει θέση στον άξονα και ο Μπερνάρντ θα μετακινηθεί στο αριστερό «φτερό» αντί του Μαντσίνι.

Ένα άλλο σενάριο θα μπορούσε να έχει τον Βαγιαννίδη στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Κώτσιρα στο «6» αντί του Ζέκα, κάτι που έχει συμβεί κατά το παρελθόν, ενώ θέση διεκδικεί και ο Γερεμέγεφ στο «9».

Τέλος, στο προπονητικό κέντρο της ομάδας βρέθηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό