19.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

«Πριν την επέμβαση σκέφτηκα να αφήσω γράμμα στα παιδιά μου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Για την περίοδο που έπρεπε να υποβληθεί σε μια αρκετά σοβαρή επέμβαση στην καρδιά αλλά και τις σκέψεις που έκανε λίγο πριν μπει στο χειρουργείο τότε, μίλησε η Νόνη Δούνια στην εκπομπή Status του Κωνσταντίνου Καμέα.

Όπως είπε η παρουσιάστρια και πρώην βουλευτής, είχε περάσει από το μυαλό της, τότε η ιδέα να αφήσει ένα γράμμα στον γιο και την κόρη της, σε περίπτωση που κάτι δεν πήγαινε καλά στο χειρουργείο. Κάτι, όμως, που τελικά δεν έκανε, αφού το ξανασκέφτηκε και αποφάσισε πως δεν ήταν καλή ιδέα: 

«Έκανα επέμβαση λαπαροσκοπικά στην καρδιά. Σκέφτηκα να αφήσω ένα γράμμα στα παιδιά μου. Αλλά με το που σκέφτηκα, λέω “βγάλε το από το μυαλό σου, είναι τελείως λάθος σκέψη, όλα θα πάνε τέλεια”. Ο γάμος μας, η γέννηση των παιδιών μας, η απώλεια του πατέρα μου και το χειρουργείο ήταν αφορμή για ξεκαθάρισμα ανθρώπων στη ζωή μου. Στα δύσκολα φαίνεται ο πραγματικός φίλος ή ο άνθρωπός σου», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, η Νόνη Δούνια μίλησε για το φλερτ και αποκάλυψε αν την προσεγγίζουν θαυμαστές στα social media: «Περισσότερο φλερτάρουν τον άντρα μου. Εμένα δεν με φλερτάρουν εύκολα γιατί είμαι δυναμική και όχι γατούλα. Στα social media με φλερτάρουν κάτι άκυροι, όχι αυτοί που θέλω».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό