16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πρεμιέρα πλέι οφ με αθηναϊκό ντέρμπι

Ειδήσεις Ελλάδα

Με αθηναϊκό ντέρμπι κάνουν πρεμιέρα σήμερα (13/3) τα πλέι του φετινού πρωταθλήματος και τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης», δύο εβδομάδες μετά την τελευταία συνάντησή τους στο ίδιο γήπεδο για την κανονική διάρκεια, που βρήκε νικητές τους «πράσινους» με 3-0.

Η αυλαία θα ανοίξει στις 19:00 στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου επτά ημέρες μετά τη μεταξύ τους αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη, στο φινάλε της κανονικής διάρκειας, Ολυμπιακός και Άρης τίθενται εκ νέου αντιμέτωποι.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να πάρουν ρεβάνς για την απώλεια του αήττητου και να διατηρήσουν διψήφια διαφορά από τον ΠΑΟΚ, ενώ οι «κίτρινοι» ελπίζουν για 4×4 επί ημερών Μπούργος.

Στο γήπεδο της Λεωφόρου, το σημερινό παιχνίδι, που θα ξεκινήσει μισή ώρα αργότερα (19:30), φαντάζει πολύ διαφορετικό από το προηγούμενο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Βέλεθ και Αλεξανδρόπουλου, ενώ ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος έχει τιμωρημένους Βράνιες και Σιμάνσκι. 

Στην Τούμπα, τέλος, ο ΠΑΟΚ καλείται να κάνει διαχείριση δυνάμεων απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (21:30), ενόψει της ρεβάνς απέναντι στη Γάνδη την Πέμπτη (17/3, 22:00) που θα κρίνει τη συμμετοχή στα προημιτελικά του Conference League. 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές, σίγουρα όμως θα θέλει να πάρει ρεβάνς από τον ΠΑΣ για την εντός έδρας ήττα (0-1) της πρεμιέρας της φετινής Super League.

Από την άλλη πλευρά και μόνο η συμμετοχή στα πλέι οφ συνιστά επιτυχία για την ομάδα της Ηπείρου, που ελπίζει σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα για ό,τι καλύτερο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό