16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Πρεμιέρα κάνει αύριο Δευτέρα το «Καλάθι του Νονού»

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε πασχαλινούς ρυθμούς μπαίνει η αγορά.

Αύριο Δευτέρα 22 Απριλίου κάνει πρεμιέρα το «Καλάθι του Νονού» και την προσεχή Τετάρτη 24 Απριλίου το «Καλάθι του Πάσχα».

«Θέλουμε στο πασχαλινό καλάθι, οι τιμές να κυμαίνονται στα περσινά επίπεδα ή και χαμηλότερες» υπογραμμίζει ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, ενώ συγκεκριμένα για το αρνί σημειώνει, πως στόχος είναι στο «καλάθι» να πωλείται έως 10 ευρώ το κιλό. Υπενθυμίζεται ότι το «Καλάθι του Πάσχα» περιέχει, όπως και πέρσι, αρνί, κατσίκι, τσουρέκι, σοκολατένια αυγά και αντίστοιχα προϊόντα, ενώ πολλά από τα υπόλοιπα τρόφιμα για το πασχαλινό τραπέζι βρίσκονται στο «καλάθι του νοικοκυριού».

Στο «Καλάθι του Νονού» εντάσσονται 12 κατηγορίες προϊόντων και δίνεται η δυνατότητα στους καταναλωτές που είναι νονοί ή γονείς μικρών παιδιών να κάνουν οικονομικότερες αγορές κατά την περίοδο του Πάσχα. Συγκεκριμένα, στο «Καλάθι του Νονού» εντάσσονται τα εξής προϊόντα:

– Πασχαλινές λαμπάδες – παιχνίδια- Επιτραπέζια/Παζλ- Παιχνίδια με κούκλες, κουκλόσπιτα και άλλα αξεσουάρ (παιχνίδια μίμησης)- Βρεφικά παιχνίδια- Φιγούρες δράσης- Παιχνίδια κατασκευών και δημιουργίας (π.χ. παιχνίδια με τουβλάκια)- Οχήματα – Τηλεκατευθυνόμενα- Ηλεκτρονικά παιχνίδια- Αθλητικά παιχνίδια (π.χ. μπάλες, παιδικές μπασκέτες και τέρματα)- Λούτρινα- Μουσικά παιχνίδια- Σοκολατένια αυγά και αντίστοιχα προϊόντα (προαιρετικά).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό