21.8 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Πρεμιέρα για το ανανεωμένο Hyundai Veloster N, με νέο 8-τάχυτο DCT και περισσότερη ροπή

Ειδήσεις Ελλάδα

Πρεμιέρα για το ανανεωμένο Hyundai Veloster N, που μόλις παρουσιάστηκε από την Κορεάτικη εταιρία, με ένα ολοκαίνουργιο 8-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Το νέο κιβώτιο προσφέρεται παράλληλα με το 6-τάχυτο χειροκίνητο και σύντομα θα βρεθεί και στα i30 N και i30 Fastback N. Είναι εξοπλισμένο με ηλεκτρονικούς ενεργοποιητές, που λειτουργούν το σύστημα διπλού συμπλέκτη. Το DCT χρησιμοποιεί λάδι για να βελτιώσει σημαντικά την απόδοση λίπανσης και ψύξης στο συμπλέκτη.

Σε συνδυασμό με τον τετρακύλινδρο κινητήρα των 2.0 λίτρων, το νέο Veloster N επιταχύνει 0-100 km/h σε 5,6 δευτερόλεπτα. Το γρήγορο Hyundai αποδίδει 250 ίππους και 275 ίππους με το Performance Package.

Ο διπλός συμπλέκτης έρχεται με μια σειρά από μοναδικά χαρακτηριστικά. Υπάρχει η λειτουργία «N Grin Shift» (NGS), που αυξάνει τη ροπή κατά 7%, από 352 Nm στα 377 Nm, επιτρέποντας overboost για 20 δευτερόλεπτα. Το N Power Shift (NPS) ενεργοποιείται όταν το αυτοκίνητο επιταχύνει με άνω του 90% του γκαζιού και λειτουργεί ανοδικά στην ιδανική στιγμή για να παρέχει τη μέγιστη ισχύ στους τροχούς. Υπάρχει επίσης το N Track Sense Shift (NTS), που καθορίζει πότε οι συνθήκες του δρόμου είναι βέλτιστες για δυναμική οδήγηση και ενεργοποιείται αυτόματα για να επιλέξετε τη σωστή ταχύτητα και το χρόνο αλλαγής.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ: Τα χειρότερα σπορ αυτοκίνητα: Hyundai Coupe

Το ανανεωμένο Hyundai Veloster N έρχεται με ένα νέο σύστημα ψυχαγωγίας οκτώ ιντσών και ένα σύστημα ήχου premium JBL. Επίσης διαθέτει τεχνολογίες ασφάλειας όπως: Hyundai SmartSense με Front Collision-Hindance Assist, Driver Attention Warning, Lane Follow Assist, Lane Keeping Assist, High Beam Assist, Blind-Spot Collision Warning και Rear Cross-Traffic Collision Warning.

Νέα προαιρετικά N Light Sports Bucket καθίσματα έχουν επίσης προστεθεί για το αυτοκίνητο, που είναι επενδυμένα με Alcantara. Το βάρος τους είναι περίπου 2 κιλά μικρότερο από τα στάνταρ καθίσματα.

Το Hyundai Veloster N 2020 θα κυκλοφορήσει στη Νότια Κορέα προ το τέλος Απριλίου και τους επόμενους μήνες σε όλον τον κόσμο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό