15.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πρεμιέρα για τη Ρεάλ με ‘καυτό’ Μπενζεμά στο 2.05

Ειδήσεις Ελλάδα

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την πρεμιέρα της Ρεάλ στη La Liga κόντρα στην Αλμερία. Επιλογή Bet Builder σε τιμές άνω του 2.05.

Η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα της La Liga, αφού κόλλησε στο 0-0 με τη Ράγιο Βαγιεκάνο μέσα στο Καμπ Νου. Σειρά απόψε παίρνει η Ρεάλ, η οποία δοκιμάζεται στην έδρα της νεοφώτιστης Αλμερία και ασφαλώς είναι το γκράντε φαβορί για τη νίκη σε αποδόσεις στο 1.40-1.45 (23:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24).

Παρά τη σημαντική μεταγραφική ενίσχυση των “μπλαουγκράνα”, η Ρεάλ είναι και φέτος το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στην Ισπανία, έστω και σε οριακό επίπεδο. Συγκεκριμένα, οι “μερένχες” προσφέρονται στο 2.10 για να κάνουν το repeat και οι Καταλανοί στο 2.30 για να επιστρέψουν στην κορυφή μετά από τέσσερα χρόνια.

Αλμερία – Ρεάλ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στη Ρεάλ ο μεγάλος καλοκαιρινός στόχος ήταν η απόκτηση του Εμπαμπέ. Οι προσπάθειες όμως του Πέρεθ τελικά δεν απέδωσαν καρπούς και έτσι ο Γάλλος σταρ παρέμεινε στο Παρίτι. Το ρόστερ βέβαια της πρωταθλήτριας Ευρώπης παραμένει πανίσχυρο και σε αυτό προστέθηκαν ο πολύπειρος Ρούντιγκερ (Τσέλσι) και ο πολλά υποσχόμενος Τσουαμενί (Μονακό).

Η “βασίλισσα” ξεκίνησε τη φετινή σεζόν ακριβώς από εκεί που έμεινε πέρυσι. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Champions League, την Τετάρτη πανηγύρισε και την κατάκτηση του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, επικρατώντας με 2-0 της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης στο Ελσίνκι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

14 Αυγούστου 2022 10:05

Απόψε, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι θα παίξει με την Αλμερία, η οποία πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Β’ κατηγορία και επιστρέφει στη La Liga μετά από επτά ολόκληρα χρόνια.

Η ομάδα του Ρούμπι έχει κάνει ήδη οκτώ μεταγραφές μέχρι στιγμής, με κυριότερες τον 18χρονο Βραζιλιάνο στόπερ Καΐκι (Σάντος), τον 29χρονο Βραζιλιάνο φορ Λέο Μπαπτιστάο (Σάντος), τον 30χρονο Ισπανό γκολκίπερ Πατσέκο (Αλαβές), τον 18χρονο Σέρβο φορ Μιλοβάνοβιτς (Παρτιζάν) και τον 20χρονο Πορτογάλο χαφ Γκέδες (Βιτόρια Γκιμαράες).

Για την πρεμιέρα πάντως με τη Ρεάλ, ο Ρούμπι αναμένεται να στηριχθεί κυρίως στον περσινό κορμό. Η Αλμερία φυσιολογικά συγκαταλέγεται από τους μπουκ ανάμεσα στις 5-6 ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή τους. Στις αποδόσεις φαίνεται πως είναι σε λίγο καλύτερη μοίρα από τις Χιρόνα, Κάδιθ και Βαγιαδολίδ και παίζει στο ίδιο επίπεδο με Μαγιόρκα και Έλτσε.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Οι Μαδριλένοι διατηρούν εξαιρετική παράδοση απέναντι στην Αλμερία, όντας αήττητοι δέκα σερί αγώνες (8-2-0). Στις τελευταίες δύο επισκέψεις τους στην πόλη της Ανδαλουσίας το 2013/14 και το 2014/15 πέρασαν εμφατικά με 5-0 και 4-1 αντίστοιχα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

14 Αυγούστου 2022 12:58

Δεν αποκλείεται να συμβεί κάτι παρόμοιο και απόψε. Άλλωστε, ο Καρίμ Μπενζεμά συνεχίζει καυτός από την περσινή σεζόν, όπου έβαλε συνολικά 27 γκολ στη La Liga. Ο Γάλλος φορ σκόραρε επίσης, τόσο στα δύο τελευταία φιλικά της Ρεάλ με την Κλαμπ Αμέρικα (2-2) και τη Γιουβέντους (2-0), όσο και στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ με την Αϊντραχτ.

Η νίκη της Ρεάλ απόψε με Over 1,5 και anytime σκόρερ τον ασταμάτητο Μπενζεμά προσφέρεται στο 2.05.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Αλμερία – Μπενζεμά: 2 & Over 1,5 & Μπενζεμά Να Σκοράρει (απόδοση 2.05)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό