20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πρίντεζης: «Χαίρομαι πολύ για τον Μπίλι, μοναδικό συναίσθημα να επιστρέφεις στο ΣΕΦ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για την παρουσία του στο ΣΕΦ στο ματς με το Περιστέρι και τον Βασίλη Σπανούλη

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Περιστερίου και το ματς παρακολούθησε από κοντά ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος μίλησε στην ΕΡΤ και στάθηκε τόσο στον Βασίλη Σπανούλη, όσο και στους… ερυθρόλευκους.

Αρχικά είπε: «Είναι ένα περίεργο συναίσθημα, μοναδικό να επιστρέφω στο ΣΕΦ. Έχω έρθει χιλιάδες φορές για να κάνω προπόνηση στο ΣΕΦ, αλλά δεν έχω πάει από τη συγκεκριμένη θύρα για να μπω. Χαίρομαι πολύ για τον Μπίλι που έχει φτιάξει ενα πολύ ωραίο σύνολο και ελπίζω να έχει μια καλή καριέρα και στην προπονητική».

Για το αν του λείπει που πλέον δεν παίζει μπάσκετ και δεν θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή στην Ισπανία για τη Euroleague: «Θεωρώ πως το είχα τερματίσει. Με σεβασμό προς την ομάδα και τον εαυτό μου. Δεν μου λείπει το ταξίδι στην Ισπανία. Αυτό που είχα να κάνω, το έκανα και τελείωσε με όμορφο τρόπο που το είχα στη σκέψη μου. Μου αρέσει πολύ η ομάδα φέτος. Πολύ σωστές και στοχευμένες μεταγραφές. Να έχουν την υγειά τους τα παιδιά. Πέρσι δεν υπήρχαν τραυματισμοί. Είναι σημαντικό να έχει υγεία η ομάδα. Πολύ σωστή η επιλογή για Πίτερς. Όταν ξεκουράζεται ο Βεζένκοβ, μπορεί να έχει μια συνεχόμενη ροή. Μπορεί να ταιριάξει πολύ εύκολα στη χημεία»

Στο τέλος είπε: «Προς το παρόν θέλω να αδειάσω, να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου, να απολαύσω πράγματα που δεν μπορούσα στη διάρκεια της μπασκετικής ζωής μου. Όταν είσαι εδώ, οφείλεις να είσαι στο 100% επαγγελματίας».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό