23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πρίγκιπας Harry: Η συγκινητική δημόσια αναφορά στη βασίλισσα Ελισάβετ έναν χρόνο μετά τον θάνατό της

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο δούκας του Sussex ταξίδεψε από την Καλιφόρνια στο Λονδίνο για έναν σπουδαίο σκοπό τιμώντας παράλληλα την πολυαγαπημένη εκλιπούσα γιαγιά του.

Ο πρίγκιπας Harry αποτίει φόρο τιμής στην αγαπημένη του εκλιπούσα γιαγιά, τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο δούκας του Sussex, ο οποίος σε λίγες ημέρες γίνεται 35 ετών, ταξίδεψε από το σπίτι του στην Καλιφόρνια στο Ηνωμένο Βασίλειο για τα ετήσια WellChild βραβεία, ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα το οποίο βοηθά καθοριστικά άρρωστα παιδιά. Ο πρίγκιπας Harry υποστηρίζει τη δράση του για περισσότερο από μια δεκαετία και είναι πάντοτε στο πλευρό των παιδιών που τον έχουν ανάγκη και ζητούν τη βοήθειά του.

Ο Harry ανέβηκε στη σκηνή της εκδήλωσης για να παρουσιάσει το βραβείο για το παιδί που εμπνέει (ηλικίας 4 έως 6 ετών), καθιστώντας τη Violet Seymour τη νεότερη τιμώμενη της βραδιάς. Μάλιστα, ως ένδειξη σεβασμού στη μάχη που δίνει η νεαρή αγωνίστρια, ο Harry γονάτισε προκειμένου να της δώσει το βραβείο και το απαραίτητο θάρρος να συνεχίσει τη δική της μάχη.

Την απονομή ακολούθησε μία ευχαριστήρια ομιλία, κατά τη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκε στην εκλιπούσα γιαγιά του. Η βασίλισσα Ελισάβετ πέθανε πριν από ένα χρόνο, στις 8 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 96 ετών.

“Όπως γνωρίζετε, δεν μπόρεσα να παρευρεθώ στα βραβεία πέρυσι, καθώς η γιαγιά μου απεβίωσε”, είπε αρχικά στο ακροατήριο. “Όπως επίσης πιθανότατα γνωρίζετε, θα ήταν το πρώτο πρόσωπο που θα επέμενε να έρθω και πάλι για να είμαι μαζί σας αντί να πάω σε εκείνη. Και γι’ αυτό τον λόγο ξέρω ότι, ακριβώς ένα χρόνο μετά, μας κοιτάζει όλους απόψε, χαρούμενη που είμαστε μαζί και συνεχίζουμε να προβάλλουμε μια τόσο απίστευτη κοινότητα”.

Πέρυσι, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle επρόκειτο να παρευρεθούν στα WellChild Awards στο Λονδίνο στις 8 Σεπτεμβρίου, όταν οι γιατροί ανακοίνωσαν ότι “ανησυχούσαν” για την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ. Ακύρωσαν την εμφάνισή τους ώστε ο Harry να μπορέσει να ταξιδέψει στη Σκωτία, όπου η γιαγιά του πέθανε στην αγαπημένη της θερινή κατοικία, το κάστρο Balmoral.

Όσον αφορά το πλάνο του για τον έναν χρόνο από τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Harry αναμένεται να περάσει ιδιωτικά την επέτειο του θανάτου της γιαγιάς του. Μάλιστα, εκπρόσωπος του ζευγαριού δηλώνει στο PEOPLE ότι “τόσο ο Δούκας, όσο και η Δούκισσα του Sussex θα τιμήσουν με τρόπο ιδιωτικό την πρώτη επέτειο θανάτου της εμβληματικής βασίλισσας με την Meghan να είναι αρκετά ανήσυχη που δεν μπόρεσε να βρίσκεται τη μέρα εκείνη στο Λονδίνο”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό