16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Πράσινη» αποθέωση για τον Παναθηναϊκό AKTOR έξω από το ξενοδοχείο της αποστολής

Ειδήσεις Ελλάδα

Η μπασκετική Ελλάδα περιμένει πως και πως τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου. Το τρόπαιο θα καταλήξει σε έναν από τους δύο «αιώνιους», μιας και θα αναμετρηθούνε ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό AKTOR. Μία αναμέτρηση που θα γίνει στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου. Ο Εργκίν Αταμάν, θέλει τον πρώτο του τίτλο με το «τριφύλλι», ενώ από την άλλη οι Πειραιώτες θέλουνε τον τίτλο για τρίτη διαδοχική χρονιά.

Για τον τελικό από πλευράς Παναθηναϊκού AKTOR, δεν ανυπομονούνε μόνο οι άνθρωποι της ομάδας και οι παίκτες. Το ίδιο ισχύει και για τους φιλάθλους, οι οποίοι φροντίσανε με τον δικό τους τρόπο, να δείξουνε τη στήριξή τους στην αγαπημένη τους ομάδα. Συγκεκριμένα, φίλοι των «πρασίνων», βρεθήκανε έξω από το ξενοδοχείο της αποστολής και προτού αυτή αναχωρήσει για το γήπεδο, οι παίκτες και ο Αταμάν δεχθήκανε ένα ψυχολογικό boost ενόψει του τελικού.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR βρίσκεται  σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και αυτό το δείχνει και από τη βαθμολογία του στη Euroleague. Οι «πράσινοι» θέλουνε να κατακτήσουνε το κύπελλο, προκειμένου να επιστρέψουνε στα τρόπαια, αλλά και να πάρουνε ψυχολογία ενόψει της συνέχειας των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων στη Ευρώπη. Όπως είχε δηλώσει ο Αταμάν, νούμερο ένα στόχος της ομάδας του, είναι η κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό