23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πού υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας και πού χρειάζονται αλυσίδες

Ειδήσεις Ελλάδα

Η κακοκαιρία Avgi συνεχίζει να… δείχνει τα δόντια της σε περιοχές της Στερεάς Ελλάδας και γι’ αυτό η Αστυνομία εξακολουθεί να λαμβάνει μέτρα όσον αφορά την κυκλοφορία των οχημάτων. 

Συγκεκριμένα, από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο έχει ως ακολούθως:

Νομός Βοιωτίας

Συνεχίζεται η διακοπή κυκλοφορίας, παντός είδους βαρέως οχήματος, μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, μόνο:

Στην Π.Ε.Ο. Ελευσίνας – Θηβών, από την 30,000η χ/θ έως την 34,000η χ/θ.Στην Ε.Ο. Λιβαδειάς – Άμφισσας, από την 1η χ/θ έως την 33η χ/θ (Αράχοβα).

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:

Στην Ε.Ο. Λιβαδειάς – Άμφισσας, από την 1η χ/θ έως την 33η χ/θ (Αράχοβα), για τα οχήματα κάτω των 3,5 τόνων.Στην Επ.Ο. Ελευσίνας – Σχηματαρίου, από την 6η χ/θ (ΤΙΤΑΝ) έως την Τ.Κ. Στεφάνη.Στην Π.Ε.Ο. Ελευσίνας – Θηβών, από την 30η χ/θ έως την 36η χ/θ.Στην Επ.Ο. Αράχοβας – Επταλόφου, από την 10η χ/θ έως το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού.Στην Επ.Ο. Λιβαδειάς – Κυριακίου (μέσω Αναλήψεως).Στην Επ.Ο. Αγίας Τριάδας – Αγίας Άννας.Στην Επ.Ο. Αγίας Τριάδας – Κυριακίου. Νομός Ευβοίας

Συνεχίζεται η διακοπή κυκλοφορίας, παντός είδους βαρέως οχήματος, μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, μόνο:

Στην Ε.Ο. Χαλκίδας – Αιδηψού, από την 16η χ/θ (Καστέλλα) έως την 47η χ/θ (Προκόπι).Στην Επ.Ο. Στενής – Στροπώνων, από την 1η χ/θ.Στην Επ.Ο. Κοντοδεσποτίου – Αγ. Σοφιάς, από την 3η χ/θ.Στην Επ.Ο. Αγ. Αθανασίου – Γλυφάδας, από την 2η χ/θ.

Στα προαναφερόμενα σημεία, η κυκλοφορία των οχημάτων μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους κάτω των 3,5 τόνων, διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, λόγω χιονόπτωσης.

Νομός Ευρυτανίας

Η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί, στην Επ.Ο. Χιονοδρομικού Κέντρου Βελουχίου – Αγίας Τριάδας Ευρυτανίας, λόγω παγετού.

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:

Στην Επ.Ο. Φουρνάς – Καρδίτσας, από την 50η χ/θ έως την 60η χ/θ (θέση «Ζαχαράκη»).Στην Επ.Ο. Καρπενησίου – Κρικέλλου – Δομνίστας, από την 12η χ/θ έως την 25η χ/θ.Στην Επ.Ο. Καρπενησίου – Φουρνάς, από την 12η χ/θ έως την 32η χ/θ.Στην Επ.Ο. Καρπενησίου – Χιονοδρομικού Κέντρου, από την 3η χ/θ έως την 15η χ/θ.Στην Επ.Ο. Καρπενησίου – Αγρινίου, από την 35η χ/θ έως την 45η χ/θ. Νομός Φθιώτιδας

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, στην Επ.Ο. Αμφίκλειας – Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού (Φτερόλακκα), από την 10η χ/θ έως την 17η χ/θ.

Νομός Φωκίδας:

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:

Στην Επ.Ο. Πολυδρόσου – Άνω Πολυδρόσου – Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού.Στην Επ.Ο. Άνω Πολυδρόσου – Δόκανου – Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού.

Σημειώνεται ότι είναι υποχρεωτικός ο εφοδιασμός των αυτοκινήτων όλων των κατηγοριών με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, εφόσον τα οχήματα αυτά δεν φέρουν ειδικά ελαστικά, για το σύνολο του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό