23.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Πού μετατέθηκαν οι έξι αστυνομικοί

Ειδήσεις Ελλάδα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στους κόλπους της Ελληνικής Αστρονομίας μετά την άμεση απομάκρυνση των έξι αστυνομικών του τμήματος των Αγίων Αναργύρων που ήταν παρόντες το βράδυ της στυγερής δολοφονίας της Κυριακής Γρίβα από τον σύντροφό της.

Συγκεκριμένα, με απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, έχει ξεκινήσει έρευνα σε βάρος τους για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν την υπόθεση καταγγελίας της 28χρονης λίγα λεπτά πριν πέσει νεκρή από τις απανωτές μαχαιριές του 39χρονου.

Όπως αποκαλύπτει το STAR, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, οι έξι αστυνομικοί που απομακρύνθηκαν αμέσως από τα καθήκοντά τους μεταφέρθηκαν σε άλλα τμήματα, πριν ολοκληρωθεί η εσωτερική έρευνα που διεξάγει η Ελληνική Αστυνομία. Συγκεκριμένα μετατέθηκαν:

Ο Αξιωματικός Υπηρεσίας στο Μεταγωγών.Ο Επόπτης στο Αλλοδαπών.Ο οδηγός επόπτη στο Μεταγωγών.Ο Διοικητής του τμήματος στην υπηρεσία οχημάτων στην Αμυγδαλέζα.Ο σκοπός, στην υπηρεσία οχημάτων στην Αμυγδαλέζα.Ο τηλεφωνητής στη Διεύθυνση Αλλοδαπών. Τι ανέφερε η υποδιοικήτρια στην κατάθεσή της

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε (και) η κατάθεση της υποδιοικήτριας του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρωνγια τα όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ έξω από το ΑΤ. Αυτό που προκαλεί ερωτηματικά και κατάπληξη είναι ότι τόσο η αξιωματικός υπηρεσίας όσο και η υποδιοικήτρια του Αστυνομικού Τμήματος φέρονται να μην ζήτησαν καν τα στοιχεία της 28χρονης Κυριακής.

Επιπλέον, δεν κράτησαν ούτε τα στοιχεία του 39χρονου που τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου, αλλά ούτε καν την περιγραφή των εξωτερικών του χαρακτηριστικών, ώστε να στείλουν ένα περιπολικό έξω από το σπίτι της για να τον αναζητήσουν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό