20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πού κλιμακώνει τις επιθέσεις η Ρωσία

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι ρωσικές δυνάμεις έχουν κλιμακώσει τους βομβαρδισμούς και τις επιθέσεις τους στις περιοχές Μπιλοχορίβκα, Σβατόρε-Κουπιάνσκ και Κρεμίνα στην ανατολική επαρχία Λουγκάνσκ της Ουκρανίας, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Σέρχι Χάινταϊ.

«Δεν υπάρχει φυγή, οι μονάδες μας δεν φεύγουν από έδαφος. Επιπλέον, υπάρχει επιτυχία σε ορισμένους τομείς. Προχωρούν, μπορούν να ανακαταλάβουν περιοχές. Φυσικά, όλα μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή», δήλωσε στην ουκρανική κρατική σύμφωνα με το Reuters.

«Από την άλλη πλευρά, ο δυτικός βαρύς εξοπλισμός για τις επιθέσεις είναι καθ’ οδόν και ως εκ τούτου ανά πάσα εβδομάδα η στρατιωτική διοίκηση μπορεί να πραγματοποιήσει επιχείρηση ακολουθώντας το ίδιο σχέδιο όπως έκανε στο Χάρκοβο», συνέχισε.

Υπενθυμίζεται ότι η κατάσταση στην ανατολική Ουκρανία είναι αρκετά δύσκολη, κάτι που αναγνώρισε στο διάγγελμά του την περασμένη Παρασκευή ο πρόεδρος της χώρας Βολοντίμιρ Ζελένσκι.  Όπως είπε, η κατάσταση στα νότια της Ουκρανίας είναι αρκετά επικίνδυνη σε ορισμένα μέρη, ενώ οι συνθήκες στα ανατολικά είναι πολύ δύσκολες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό