17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πού και για πόσο θα κλείσουν είσοδοι της Αττικής Οδού

Ειδήσεις Ελλάδα

Η συντήρηση της Αττικής Οδού συνεχίζεται και για τον λόγο αυτό θα μείνουν κλειστές λόγω εργασιών κάποιες είσοδοί της.

Λόγω εργασιών θα κλείσουν οι είσοδοι από Λαμία προς Ελευσίνα και από Πειραιά προς Ελευσίνα στον κόμβο Μεταμόρφωσης (Κόμβος 8) καθώς και η είσοδος από τον κόμβο Κάντζας (Κόμβος 17) προς Αεροδρόμιο από τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης 22/11 έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 23/11.

Κλειστές λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος θα παραμείνουν από τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης 22/11/2023 έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 23/11/2023 οι είσοδοι της Αττικής Οδού από Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα και από Πειραιά στο ρεύμα προς Ελευσίνα στον κόμβο Μεταμόρφωσης (Κόμβος 8), καθώς και η είσοδος της Αττικής Οδού από τον κόμβο Κάντζας (Κόμβος 17) προς Αεροδρόμιο.

Κατά τη διάρκεια των παραπάνω αποκλεισμών, οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά:

Για τον κόμβο Μεταμόρφωσης, να εισέλθουν στην Αττική Οδό από την είσοδο του κόμβου Μεταμόρφωσης προς Αεροδρόμιο, να κινηθούν ευθεία στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο, να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο της Λ. Ηρακλείου (Έξοδος 9), να αναστρέψουν και να επανεισέλθουν στην Αττική Οδό στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα, άνευ δεύτερης καταβολής διοδίων.

Για τον κόμβο Κάντζας, να επιλέξουν είτε την είσοδο από Λ. Μαραθώνος (Κόμβος 15), είτε την είσοδο από κόμβο Γλυκών Νερών (Κόμβος Υ6), είτε από κόμβο Παιανίας (Κόμβος 18).

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό