19.4 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Που θα βρέξει τη Δευτέρα

Ειδήσεις Ελλάδα

Τη Δευτέρα, στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, και ιδιαίτερα στα ανατολικά και τα νότια τμήματα, αναμένονται βροχές  και σποραδικές καταιγίδες, ενώ στα δυτικά δεν θα σημειωθούν φαινόμενα.

Πιο αναλυτικά, νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στα ανατολικά και τα νότια, με τα φαινόμενα να είναι κατά τόπους ισχυρά μέχρι το πρωί στα βορειοανατολικά και συγκεκριμένα στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και μέχρι αργά το απόγευμα στην ανατολική Στερεά, την ανατολική και νότια Πελοπόννησο, την Εύβοια, τις Σποράδες  και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Στις υπόλοιπες περιοχές και, συγκεκριμένα, στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Μακεδονία αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα και κατα τόπους πιο αυξημένες και αρκετή ηλιοφάνεια. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις αναμένονται τις πρωινές ώρες στα ορεινά της Θράκης.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν κυρίως από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση σε όλη τη χώρα και θα φτάσει στα βόρεια τους 12 με 14 βαθμούς, στα κεντρικά και τα νότια τους 17 με 18 και στη νησιωτική χώρα τους 21 με 22 βαθμούς Κελσίου. Τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός, δηλαδή αρνητικές θερμοκρασίες.

Στην Αττική  αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως το πρωί και το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 και τοπικά 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις, κατά τόπους και κατά διαστήματα πιο πυκνές και λίγες τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι.

ελατοχωρι

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό