20.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ποτέ δεν είχα ιδιαίτερη επαφή με συναδέλφους και αυτό με έσωσε από πάρα πολλά πράγματα

Ειδήσεις Ελλάδα

«Δεν είμαστε όλοι οι ίδιοι αλλά, ας πούμε, εγώ δεν μπορούσα ποτέ να πάω σε μπαράκια για να τα πιούμε μετά το γύρισμα ή μετά την παράσταση»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ ήταν η Κατερίνα Διδασκάλου. Η ηθοποιός εξήγησε ότι δεν ακολουθούσε τους συναδέλφους της στα… μπαράκια κι αυτό την έσωσε από πάρα πολλά.

Η Κατερίνα Διδασκάλου εξήγησε πως «προσωπικά διαπιστώνω το εξής κάθε μέρα και το λέω και στα νέα παιδιά. «Προσέξτε, μετά την Ορεστιάδα δεν μας ξέρει άνθρωπος». Δηλαδή όταν το διαπιστώνεις αυτό, κάνεις πραγματικά αυτό που ξέρεις με τον καλύτερο τρόπο. Είσαι ταπεινός και αντιμετωπίζεις τους άλλους σαν συνανθρώπους και όχι σαν τον πρωταγωνιστή ή τον κομπάρσο ή τον παραγωγό. Είμαστε κατ’ αρχάς συνάνθρωποι, αυτό πιστεύω εγώ».

«Δεν έκανα και ποτέ παρέα με ανθρώπους από τον χώρο, με συναδέλφους μου. Δηλαδή ποτέ δεν είχα ιδιαίτερη επαφή και αυτό με έσωσε από πάρα πολλά πράγματα. Εννοείται πως δεν είμαστε όλοι οι ίδιοι αλλά, ας πούμε, εγώ δεν μπορούσα ποτέ να πάω σε μπαράκια για να τα πιούμε μετά το γύρισμα ή μετά την παράσταση. Άμα έχε3ις μικρά παιδιά στο σπίτι είναι μια άλλη πραγματικότητα»

«Φυσικά και υπάρχουν εξαιρετικοί συνάδελφοι και στην πορεία των χρόνων έκανα και φιλίες με συναδέλφους. Για παράδειγμα, με ανθρώπους από τις «Άγριες Μέλισσες» έχουμε κρατήσει επαφή. Αυτό που θέλω να πω πραγματικά είναι ότι περνώντας τα χρόνια νιώθω πολύ τυχερή γιατί τα πράγματα γίνονται όλο και καλύτερα» πρόσθεσε, ακόμα, η Κατερίνα Διδασκάλου στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό