15.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Πορεία συγγενών των θυμάτων του δυστυχήματος

Ειδήσεις Ελλάδα

Συγκέντρωση και πορεία μνήμης πραγματοποίησαν στο κέντρο της Λάρισας συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη

Κρατώντας πανό στο οποίο αναγραφόταν «Δεν ξεχνώ – 57 ψυχές ζητούν δικαίωση», συγγενείς των θυμάτων και των τραυματιών αλλά και πολίτες της Λάρισας, ζητούν να μην ξεχαστεί αυτό το έγκλημα, όπως λένε. Ζητούν επίσης από τον Άρειο Πάγο να επιβλέψει στενά την υπόθεση προκειμένου να αποφευχθούν οποιεσδήποτε προσπάθειες συγκάλυψης, να αποδοθούν οι ευθύνες σε εκείνους που έχουν, σε όποια βαθμίδα βρίσκονται, όσο ψηλά και αν είναι.

Επιπλέον, ζητούν να θεωρηθεί κακούργημα και να σταματήσει να λειτουργεί ο σιδηροδρομικός σταθμός μέχρις ότου ολοκληρωθούν όλα τα απαραίτητα έργα για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών, και η κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές να προχωρήσει στην άμεση υλοποίηση αυτών των μέτρων.

Παράλληλα, σε δηλώσεις τους, συγγενείς των θυμάτων κατηγόρησαν όλες εκείνες τις πολιτικές που, όπως είπαν, είναι υπεύθυνες για την άσχημη κατάσταση του σιδηρόδρομου, μιλώντας ταυτόχρονα για ένα έγκλημα που διαπράχθηκε την βραδιά του δυστυχήματος.

Κατά την διάρκεια της πορείας, οι διαδηλωτές κρατούσαν μαύρα κεριά, στη μνήμη των θυμάτων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό