18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πολύ πιο ισχυρό το κίνητρο της Τζένοα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Τζένοα προέρχεται από αήττητο σερί οχτώ αγωνιστικών και απόψε έχει την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την 17η Κάλιαρι.

Η Τζένοα αρνείται να καταθέσει τα όπλα και μετά τη μεγάλη νίκη επί της Τορίνο, στην τελευταία αγωνιστική πριν τη διακοπή, εξακολουθεί να ελπίζει για την παραμονή στη Serie A.

Η ομάδα της Γένοβας βρίσκεται πλέον στο -3 από τη σωτήρια 17η θέση και θα προσπαθήσει απόψε στη Βερόνα (19:30 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24), να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την Κάλιαρι, η οποία την Κυριακή γνώρισε βαριά ήττα με 5-1.

Προγνωστικά Ιταλία: Βερόνα – Τζένοα

Η Βερόνα είναι προφανώς ανώτερο σύνολο από την Τζένοα, ωστόσο μέχρι το φινάλε της σεζόν δεν έχει κάποιον χειροπιαστό στόχο. Με 42 βαθμούς σε 30 παιχνίδια, βρίσκεται στο +20 από την επικίνδυνη ζώνη και στο -10 από την εξάδα. Φυσικά, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κινδυνεύσει, δεν υπάρχει ωστόσο και πιθανότητα να προλάβει κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Από την άλλη, η Τζένοα, μπορεί να έχει κάνει μόλις δύο νίκες τη φετινή σεζόν, ωστόσο έχει τις περισσότερες ισοπαλίες (16) στην κατηγορία. Ειδικά, από την ημέρα που ανέλαβε ο Αλεξάντερ Μπλέσιν έχει σκληρύνει πολύ και τουλάχιστον στο αμυντικό κομμάτι παίρνει θετικό βαθμό.

Είναι χαρακτηριστικό, πως οι “γκριφόνι” τρέχουν αήττητο σερί οχτώ αγώνων με επτά ισοπαλίες και μία νίκη, έχοντας δεχθεί σε αυτό το διάστημα μόλις δύο γκολ. Το εντυπωσιακό είναι πως ορισμένες από τις ισοπαλίες, ήρθαν κόντρα σε πολύ δυνατούς αντιπάλους, όπως η Ρόμα, η Ιντερ και η Αταλάντα (όλες με 0-0).

Σε κάθε περίπτωση, το κλίμα έχει αλλάξει εμφανώς στην Τζένοα και αυτό φάνηκε περίτρανα στην ανοιχτή προπόνηση της Παρασκευής, όπου παραβρέθηκαν πάνω από 2.000 οπαδοί της ομάδας για να εμψυχώσουν τους παίκτες του Μπλέσιν, εν όψει του αγώνα στη Βερόνα.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Αν σε ένα πρωτάθλημα αξίζει να ποντάρουμε αποκλειστικά πάνω στο κίνητρο, αυτό είναι σίγουρα το ιταλικό και απόψε έχουμε μία ξεκάθαρη περίπτωση αγώνα, όπου η μία ομάδα καίγεται και η άλλη απλά πρέπει να παίξει το ματς. Για αυτό λοιπόν παρατηρείται και ένα σχετικό μάζεμα στο διπλό, το οποίο άνοιξε στο 5.00+ και πλέον έχει υποχωρήσει γύρω στο 4.50.

Ακόμη και σε αυτά τα επίπεδα όμως, μπορούμε εύκολα να ζητήσουμε τη διπλή ευκαιρία στο 1.90+, στη λογική ότι η Τζένοα θα συνεχίσει το αήττητό σερί της, παίρνοντας έστω ακόμη μία ισοπαλία. Απολύτως νορμάλ και το combo Χ2 και Under 3,5 στο 2.32, αφού στα οχτώ προηγούμενα ματς της Τζένοα μπήκαν συνολικά μόλις 5 γκολ!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Βερόνα – Τζένοα: Χ2 & Under 3,5 (απόδοση 2.32), 19:30

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό