23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Πολύ πιθανό να έχω ζημιωθεί επαγγελματικά»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Θα δώσω δεύτερη ευκαιρία σε έναν άνθρωπο. Εγώ ως άνθρωπος ξεκινάω πάντα με καλή πρόθεση όμως το σωφρονιστικό σύστημα πάσχει, έχει θέματα πολλά»

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2NightShow» της Δευτέρας (30/10) ήταν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η αγαπημένη ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην «Ποντικοπαγίδα» της Αγκάθα Κρίστι, δηλώνει πως αγαπάει το δίκαιο και ας μπαίνει στο «μάτι του κυκλώνα». Θα άλλαζε κάτι στη στάση της, αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω;

«Θα δώσω δεύτερη ευκαιρία σε έναν άνθρωπο. Εγώ ως άνθρωπος ξεκινάω πάντα με καλή πρόθεση όμως το σωφρονιστικό σύστημα πάσχει, έχει θέματα πολλά», είπε αρχικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στον απόηχο των δικαστικών διαμαχών γύρω από το #metoo.

«Μπαίνω στο μάτι του κυκλώνα, αλλά μπαίνω και στις καρδιές των ανθρώπων που θέλω. Έχει πολύ μεγάλο κόστος αυτό αλλά δεν πειράζει. Θα τα ξανάκανα όλα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο», παραδέχτηκε στη συνέχεια η ηθοποιός.

«Πολύ πιθανό να έχω υποστεί ζημιά και επαγγελματικά λόγω αυτού. Εγώ είμαι ένας εργατικός άνθρωπος, αγαπώ τη δουλειά και δεν τη φοβήθηκα ποτέ. Αγαπώ πάρα πολύ και το δίκαιο. Αν συμβεί μία αδικία μπροστά μου, θα μιλήσω. Αν δω ότι το τραβάνε από τα μαλλιά, ναι θα γίνω πολύ έντονη για να καταλάβει ο άνθρωπος που καταπιέζεται ότι έχει κάποιον δίπλα του», υπογράμμισε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

 

«Εκεί τελειώνει η ιστορία με το βιογραφικό μου. Από ‘κει και πέρα, σενάρια παίζουν πολλά, αποδείξεις παίζουν λίγες», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πόσο την αφορά η πολιτική και τι προτάσεις έχει δεχτεί; Θα τη δούμε υποψήφια στις Ευρωεκλογές;

«Το έχω σκεφτεί, είναι κάτι που με αφορά πάρα πολύ. Έχω ένα θέμα με το κομματικό κομμάτι της πολιτικής. Εμένα μου αρέσει πολύ να βοηθάω, να είμαι παρούσα, μου αρέσει να ενεργοποιώ και να ενημερώνω τον κόσμο για τα πράγματα που συμβαίνουν, να τους παροτρύνω. Θέλω να τους βοηθήσω ουσιαστικά», είπε αρχικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

«Είχα προτάσεις για να κατέβω στις εκλογές, αλλά ένιωθα ότι δεν ανήκω κάπου. Δεν έχει χρώμα για μένα η αλληλεγγύη, η προσπάθεια και η προσφορά», τόνισε η ηθοποιός.

 

«Οι Ευρωεκλογές είναι κάτι που με αφορά. Ξέρω ότι αν είναι να κάνεις ουσιαστική δουλειά, θα την κάνεις στην Ευρώπη. Εκεί γίνονται τα πράγματα όπως πρέπει να γίνουν. Πολλές φορές σου κάνουν μία πρόταση, γιατί είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο που έχει κάνει κάποια πράγματα και θεωρούν ότι αυτό θα φέρει ψήφους. Εμένα αυτό δεν με αφορά», υπογράμμισε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

«Μόλις είχα γεννήσει την κόρη μου, μού είχε γίνει μία πρόταση να κατέβω στις Ευρωεκλογές. Τους απάντησα: “σας ευχαριστώ πάρα πολύ, με τιμάει πάρα πολύ που θεωρείτε ότι μπορώ να κάνω κάτι και να είμαι χρήσιμη, όμως δεν γνωρίζω τίποτα για τίποτα”.

Σε 4 χρόνια από τώρα που το παιδί μου θα έχει μεγαλώσει, να το ξανασκεφτούμε και να το εξετάσουμε. Θέλω να ξέρουν οι άνθρωποι ότι, όταν θα συμβεί αυτό, θα συμβεί ουσιαστικά και θα είμαι διαβασμένη», κατέληξε επί του θέματος η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Της έχει λείψει η τηλεόραση;

«Έχω να κάνω τηλεόραση 4 χρόνια και μου έχει λείψει πάρα πολύ. Μετά την ψυχοθεραπεία, είμαι σε μία φάση ηρεμίας και νιώθω ότι γίνεται μία παύση θεμιτή όπως σε όλους τους καλλιτέχνες και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή και η σωστή πρόταση με τις σωστές συνθήκες και τους σωστούς ανθρώπους, θα ξαναλάμψει το φως που έχουμε μέσα μας», παραδέχτηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό