16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πολυχρονοπούλου: «Περιμένω την αποζημίωση από το κράτος γιατί μπήκα φυλακή οκτώ μήνες ενώ ήμουν αθώα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > Astrology News > Πολυχρονοπούλου: «Περιμένω την αποζημίωση από το κράτος γιατί μπήκα φυλακή οκτώ μήνες ενώ ήμουν αθώα»

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τη ζωή της δύο χρόνια μετά την αποφυλάκισή της, για την υπόθεση ναρκωτικών, όπου είχε εμπλακεί το όνομά της.

Η πρώην παίκτρια του «Power of Love» μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» κι έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

«Αποφάσισα να ξαναεμπιστευτώ έναν άνθρωπο. Φαίνεται πολύ καλός, περνάμε πολύ καλά. Είναι η αρχή. Είμαστε μαζί σχεδόν τρεις μήνες, οπότε είναι ο ενθουσιασμός, ο έρωτας, όλα μαζί. Τον ήξερα, αλλά είναι αυτό που τον βλέπεις, αλλά δεν τον βλέπεις. Γνωριζόμασταν μέσω κοινής παρέας, είχαμε βγει κάποιες φορές, αλλά δεν πήγαινε ποτέ το μυαλό μου», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το καλοκαίρι ήρθαμε πιο κοντά. Βγήκαμε και ταιριάξαμε πολύ σαν φίλοι για αρχή. Βγήκε κι η χημεία η ερωτική και καταλήξαμε να είμαστε μαζί».

Τέλος, για την περιπέτεια που είχε με τη φυλακή, δύο χρόνια πριν, είπε: «Αυτά που έζησα δεν τα έχω ξεπεράσει απόλυτα. Έχει κλείσει όμως, αυτή η υπόθεση. Έχω αθωωθεί και τώρα περιμένω το δικαστήριο για την αποζημίωση από το κράτος, γιατί όταν ένας άνθρωπος είναι αθώος και μπαίνει 8 μήνες φυλακή… Έχει υπάρξει μεγάλο κανάλι που έχω κάνει συζήτηση, αλλά μου είχαν πει ότι λόγω αυτού που συνέβη, δεν μπορούν να με βάλουν σε κάποια θέση, ούτε μπροστά, ούτε πίσω από τις κάμερες. Η ρετσινιά που σου κολλάνε στην Ελλάδα, δεν φεύγει ποτέ».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- OK.MAG.GR

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό