20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πολλή ζέστη και σκόνη το Σαββατοκύριακο

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Σάββατο (30/03), σε όλη τη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και θα επικρατήσει παντού ηλιοφάνεια, με λίγες αραιές νεφώσεις κατά τόπους και κατά διαστήματα. Το πρωί και το βράδυ η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη ενώ και οι μετεωρολογικές συνθήκες θα ευνοήσουν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης, και ιδιαίτερα στα δυτικά και τα νότια, αλλά σε πολύ χαμηλές συγκεντρώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο νότιοι-νοτιοανατολικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ ενώ στο Αιγαίο θα είναι μεταβλητοί ασθενείς 2 με 3 και πρόσκαιρα τοπικά 4 μποφόρ και μόνο στα νοτιοανατολικά το πρωί θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση αλλά γρήγορα θα εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 24 με 25 βαθμούς και τοπικά τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 με 3 και πρόσκαιρα τοπικά 4 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 με 3 μποφόρ.

Την Κυριακή (31/03), σε όλη τη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και θα επικρατήσει παντού ηλιοφάνεια, με λίγες αραιές νεφώσεις κατά τόπους και κατά διαστήματα. Το πρωί και το βράδυ η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη ενώ και οι μετεωρολογικές συνθήκες θα ευνοήσουν και πάλι τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης, αλλά σε μικρές σχετικά συγκεντρώσεις.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν κυρίως από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο και θα κυμανθεί σε πολύ υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 24 με 26 βαθμούς και τοπικά τους 27 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες-νοτιοανατολικές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 με 3 μποφόρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό