16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Πολλές περιπτώσεις κυριών που μου λένε “ήμουν τότε ερωτευμένη μαζί σου”»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Νίκος Γαλανός έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τον τρίτο κύκλο της σειράς «Γη της Ελιάς».

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είπες τίποτα» κι αναφέρθηκε αρχικά, στον ανταγωνισμό.

«Έχουμε λίγο τρακ που συγκεντρώνεται στον ανταγωνισμό που θα είναι έντονος. Ο τρίτος κύκλος θα είναι εκπληκτικός, θα έχει πολλά απρόοπτα, μεγάλη ίντριγκα», είπε χαρακτηριστικά.

Αποκάλυψε μάλιστα, πως εκείνος είναι που πυροβολεί στο αποψινό, πρώτο επεισόδιο της τρίτης σεζόν. Αναφορικά με την επιτυχία που έχει σημειώσει η σειρά, δήλωσε: «Αυτό που γίνεται τώρα με τη “Γη της ελιάς” δεν το έχω ξαναδεί, όσον αφορά εμένα. Όπου πήγαινα το καλοκαίρι όλοι με ρωτούσαν πότε θα ξεκινήσει η σειρά».

 

Όσο για τις εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει ζήσει στο σύνολο της καριέρας του, ο Νίκος Γαλανός είπε: «Μου έχουν συμβεί πολλές φορές διάφορα, αλλά έχω δει και σε συναδέλφους στο θέατρο να συμβαίνουν ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού. Αυτό που γινόταν από τους θαυμαστές της Αλίκης όμως, δεν το έχω ξαναδεί. Δεν ήθελαν μόνο να εκδηλώσουν τον θαυμασμό τους, αλλά ήθελαν και να την ακουμπήσουν».

Τέλος, για τον θαυμασμό από τις γυναίκες, ανέφερε: «Έχω νιώσει τον θαυμασμό των γυναικών. Και σήμερα στα μεγάλα μου έχω πολλές περιπτώσεις κυριών που έρχονται και μου λένε “ήμουν τότε ερωτευμένη μαζί σου” κι είχαν αφίσες στο δωμάτιο τους».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό