19 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ποιος ο λόγος δεν θέλησε να ταξιδέψει με τη Βέρντερ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η χρονιά μπορεί να μην έχει κυλήσει άρτια για τη Βέρντερ Βρέμης, ωστόσο μετά από 29 αγωνιστικές στην Bundesliga, οι «πράσινοι» βρίσκονται στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Προφανώς στόχος τους είναι η παραμονή στην κατηγορία και να στοχεύσουν για πιο ψηλά τη νέα σεζόν.

Στο πιο πρόσφατό της παιχνίδι, η Βέρντερ είχε μία αρκετά δύσκολη αποστολή. Φιλοξενήθηκε από την πρωτοπόρο Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία όχι μόνο κέρδισε άνετα με 5-0, αλλά κατάφερε να κατακτήσει μαθηματικά το πρωτάθλημα (πρώτο στην ιστορία της).

Στην ομάδα της Βρέμης, αγωνίζεται ένας ποδοσφαιριστής που είχε βλέψεις να είναι από τους κορυφαίους μέσους του κόσμου. Ο λόγος για τον Ναμπί Κεϊτά, ο οποίος μετά την καριέρα του στη Λίβερπουλ, όπου ταλαιπωρήθηκε πολύ από τραυματισμούς, επέστρεψε στη Γερμανία και πλέον φοράει τη φανέλα της Βέρντερ.

Πριν από το ματς με τη Λεβερκούζεν, εξελίχθηκε ένα απίστευτο περιστατικό, μιας και ο μέσος από τη Γουινέα, έμαθε ότι δεν θα αγωνιστεί βασικός και αποφάσισε να μην ταξιδέψει με την αποστολή της ομάδας του για το ματς με την Μπάγερ.

Ο αθλητικός διευθυντής της Βέρντερ σχολίασε:

«Αφού ο Ναμπί έμαθε χθες ότι δεν θα ξεκινούσε βασικός ενάντια στη Λεβερκούζεν, αποφάσισε να μην μπει στο λεωφορείο της ομάδας αλλά να πάει σπίτι του. Θα μιλήσουμε με αυτόν και τον ατζέντη του αύριο για τις συνέπειες και πώς να προχωρήσουμε».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό