33.9 C
Athens
Τρίτη, 11 Ιουνίου, 2024

Ποιος μου υπογράφει ότι τα παιδιά των ετεροφυλόφιλων ζευγαριών, βγαίνουν ευτυχισμένα;

Ειδήσεις Ελλάδα

«Μου λένε: “έχεις σκεφτεί πώς θα ήταν αν το παιδί σου γινόταν..”»

Τη δική του θέση εξέφρασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από την εκπομπή του The 2Night Show τα μεσάνυχτα της Τρίτης (17/10) και η οποία αφορούσε σε ένα επίκαιρο και φλέγον ζήτημα: την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 σχολίασε το θέμα παρέα με τον καλεσμένο του, Κώστα Φαλελάκη, ο οποίος από τη μεριά του τοποθετήθηκε πως «Όλη την παθογένεια που αυτή τη στιγμή έχει η κοινωνία την έχει “κυοφορήσει” η παραδοσιακή οικογένεια. Να δούμε τι θα βγάλει και η άλλη;», ενώ για τη ζωή του ο ηθοποιός ανέφερε μεταξύ άλλων «Η ανιψιά μου 8 ετών άκουσε για την ομοφυλοφιλία και ρώτησε: “ο θείος Κώστας με τον θείο Μηνά ήταν… έτσι;», «Κι εμένα δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο straight στο κρεβάτι του αλλά το λούζομαι καθημερινά».

«Μου λένε πολλές φορές: έχεις σκεφτεί πώς θα ήταν αν το παιδί σου γινόταν… Τα ‘χω σκεφτεί όλα και για το παιδί μου, που είμαι μπαμπάς, και για όλα. Τα σκέφτηκα, πέρασαν όλα από το μυαλό μου. Στην αρχή ταλαιπωρήθηκα, έλεγα «δεν θα μου άρεσε» και τελικά πήρα μία τελειωτική απόφαση», ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Είδαμε ότι η ιστορία με τα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια που μεγαλώνουν παιδιά, ένα τεράστιο ποσοστό είναι δυστυχισμένα και κατεστραμμένα. Άρα, λοιπόν, κανείς δεν μου λέει ότι αυτά τα παιδιά, που μεγαλώνουν από ετεροφυλόφιλα ζευγάρια, βγαίνουν ευτυχισμένα», συνέχισε τον συλλογισμό του ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

«Ποιος λοιπόν εμένα μου υπογράφει ότι ένα ετεροφυλόφιλο ζευγάρι μεγαλώνει ένα ευτυχισμένο παιδί; Αν μου το γράψετε και μου βάλετε την υπογραφή σας, εγώ θα τα πάρω όλα πίσω. Λοιπόν, κανένας», επισήμανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Οπότε εγώ τι θέλω να βλέπω, Κώστα μου; Ευτυχισμένα παιδιά και ανθρώπους υγιείς σωματικά και ψυχικά να μεγαλώνουν ένα παιδί. Όλα τα άλλα…», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό