19.3 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Ποιος θα συνοδεύσει την Καμίλα στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο βασιλιάς Κάρολος δεν θα παραβρεθεί, όπως έγινε γνωστό, στο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, που θα γίνει στο Λονδίνο σε λίγες μέρες.

Το παρών θα δώσει η βασίλισσα Καμίλα, η οποία θα συνοδεύεται, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. 

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει πως η Καμίλα θα ηγηθεί των μελών της βασιλικής οικογένειας, που θα συγκεντρωθούν στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο κάστρο του Ουίνδσορ, στις 27 Φεβρουαρίου προς τιμήν του τελευταίου βασιλιά της Ελλάδας.

Ο βασιλιάς Κάρολος δεν θα παραβρεθεί στην τελετή για τον στενό του φίλο καθώς συνεχίζει τη θεραπεία του. Ο Κάρολος διατηρούσε στενή φιλία με τον Κωνσταντίνο, επιλέγοντάς τον ως νονό για τον γιο του Ουίλιαμ, σημερινό πρίγκιπα της Ουαλίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κάρολος δεν μπόρεσε να παραστεί στην κηδεία του Κωνσταντίνου στην Αθήνα πέρυσι λόγω υποχρεώσεων.

Το ετήσιο μνημόσυνο στο Τατόι, και το γεύμα σε εστιατόριο της Κηφισιάς

Μέσα του Ιανουαρίου, συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο οποίος «έφυγε» σε ηλικία 83 ετών και η οικογένειά του πραγματοποίησε το ετήσιο μνημόσυνο στον Ναό της Αναστάσεως στο Τατόι.

Παρόντες ήταν τα πέντε παιδιά του Παύλος, Νικόλαος, Φίλιππος, Αλεξία και Θεοδώρα, τα εγγόνια του αλλά και η σύζυγός του Άννα Μαρία. Όσον αφορά στα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια, με τους δημοσιογράφους και τις κάμερες να απαγορεύεται να εισέλθουν στον χώρο.

Μετά το μνημόσυνο, όλοι μαζί βρέθηκαν σε γνωστό εστιατόριο της Κηφισιάς για γεύμα και καφέ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό