27.3 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Ποιος είναι ο νεαρός επιχειρηματίας που χάρισε τα παπούτσια στον Μητσοτάκη

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα δικά του παπούτσια Νέα Δημοκρατία έχει από χθες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά από την επίσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου Γιάννη Λουλούδη. Ο μόλις 20 ετών επιχειρηματίας, ο οποίος ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του ο οποίος διαθέτει μία μικρή αλυσίδα σούπερ μάρκετ, έκανε την πρώτη του επιχειρηματική κίνηση μόλις σε ηλικία 17 ετών δημιουργώντας τα παπούτσια (Μ)ΠΑΣΟΚ και πλέον εξειδικεύεται στο εμπόριο σπάνιων sneakers και αθλητικών ειδών. 

Με αφορμή την επίσκεψη του στο Μέγαρο Μαξίμου σε ανάρτηση του χθες το βραδυ στο instagram ανέφερε: Σήμερα παρευρέθηκα στο Μέγαρο Μαξίμου, προσκεκλημένος από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με σκοπό να του παραδώσω ένα μοναδικό custom made ζευγάρι sneakers, που φέρει το λογότυπο και τα χρώματα του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Νιώθω υπερήφανος που μια δημιουργία μου βρίσκεται στα χέρια του Πρωθυπουργού, μετά από μια ξεχωριστή και τιμητική για εμένα συνάντηση.

Γεννημένος επιχειρηματίας

Γεννημένος στην Κάρπαθο έφυγε για την Ρόδο μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Στο νησί των Ιπποτών εκδήλωσε για πρώτη φορά το ενδιαφέρον του για εμπορία sneaker και με 800 ευρώ που ζήτησε από τον παππού του και ένα λαπτοπ ξεκίνησε τις μεταπωλήσεις. Στην συνέχεια και αφού ο πατέρας του είδε ότι ο Γιάννης είχε μία επιτυχία στα πρώτα του εμπορικά βήματα στήριξε και αυτός την προσπάθεια του. 

Σύμφωνα με όσα έχει αναφέρει ο ο Γιάννης Λουλούδης το ενδιαφέρον για το εμπόριο το απέκτησε παρακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του. Όταν ο Γιάννης ήταν σε ηλικία 8 ετών ο πατέρας του διέθετε μία κάβα στην Κάρπαθο και στην συνέχεια μέσα από συνεχείς επενδύσεις δημιούργησε μία μικρή αλυσίδα σούπερ μάρκετ η οποία έχει επεκταθεί σε Ρόδο, Κομοτηνή και Σύμη. Πριν από λίγες εβδομάδες ξεκίνησε η συνεργασία της αλυσίδας με την Κρητικός ενώ ο πατέρας του θα ανοίξει και κατάστημα Jumbo στην Κάρπαθο. 

Ο Γιάννης σε ηλικία 17 ετών θα άνοιγε το πρώτο του κατάστημα Flower Kickz με αθλητικά είδη στην Ρόδο. Μάλιστα όπως αναφέρει ο ίδιος λόγω του νεαρού της ηλικίας του η έναρξη της εταιρείας (Flower Kickz E.E.) έγινε από την μεγαλύτερη αδελφή του Μαρία. Πριν από ένα χρόνο ξεκίνησε την λειτουργία του και το δεύτερο κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας ενώ διαθέτει και τρία ηλεκτρονικά καταστήματα (για την ελληνική αγορά, των Εμιράτων και την Σαουδικής Αραβίας).

Ως γνήσιος εκπρόσωπος της Generation Z εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις δυνατότητες που του δίνουν τα social media για να προωθήσει τις επιχειρηματικές του κινήσεις. Μέσα από αυτά έκανε γνωστή του πρώτη δική του παραγωγή, το παπούτσι ΜΠΑΣΟΚ, όπου σύμφωνα με τον ίδιο του απέφερε κέρδη 15 χιλ. ευρώ. Στόχος του είναι να επεκταθεί στο εξωτερικό με φυσικά με πρώτους σταθμούς στα Εμιράτα και το Βέλγιο.  

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό