19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ποιος έδωσε την εντολή για την παράδοση προσωπικών δεδομένων;

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο ερώτημα «ποιος έδωσε την εντολή για την παράδοση προσωπικών δεδομένων από το υπουργείο στο κόμμα της ΝΔ;», επιμένει με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ, και προσθέτει: «Ήρθε η ώρα των απαντήσεων».

Στην ανακοίνωση του αναφέρει: «Η υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης, Νίκη Κεραμέως προσπάθησε σήμερα να μας πείσει πως η κυβέρνηση, το κόμμα της και η ίδια είναι άμοιροι ευθυνών για τη διαρροή των emails των απόδημων στην κ. Ασημακοπούλου. Απλώς … έτυχε προφανώς την ευθύνη για τη διαρροή να έχουν δύο στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλης Σταυριανουδάκης και ο γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Θεοδωρόπουλος. Εντελώς τυχαία, μάλιστα, η λίστα έφτασε στα χέρια ευρωβουλευτή που ανήκει στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας!».

Γενικεύοντας υποστηρίζει: «Δεν μας προκαλεί έκπληξη η στάση της. Είναι πάγια τακτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη να μην αναλαμβάνει τις ευθύνες που της αναλογούν. Δεν φταίει για τις παρακολουθήσεις, δεν φταίει για το έγκλημα στα Τέμπη, δεν φταίει για την ακρίβεια, δεν φταίει για τη διάλυση της δημόσιας υγείας, δεν φταίει για τις παρακολουθήσεις….

Όσο και να προσπαθούν όμως να καλύψουν το τεράστιο πολιτικό σκάνδαλο, δεν πρόκειται να τα καταφέρουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα επιμένει μέχρις ότου οι πτυχές του αποκαλυφθούν σε όλο τους το μέγεθος».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό