31.2 C
Athens
Δευτέρα, 3 Ιουνίου, 2024

Ποιες ομάδες συνεχάρησαν τον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, μετά την μεγάλη κατάκτηση του τροπαίου της Stoiximan Super League. Η μεγάλη νίκη ήρθε και μάλιστα με τον πιο ωραίο τρόπο, αφού δεν θα μπορούσε να γίνει πιο… γλυκιά από το να κερδίσει τον Άρη και «αιώνιο αντίπαλό του» στην έδρα του και έπειτα να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης, άπαντες κατευθύνθηκαν προς το γήπεδο της Τούμπας όπου είχε στηθεί ένα τεράστιο γλέντι, φιέστας, για την πολυπόθητη κατάκτηση με πάνω από 50.000 οπαδούς να κατακλύζουν το στάδιο. Από εκεί μεταφέρθηκαν στο Λευκό Πύργο όπου συνέχισε το μεγάλο γλέντι μέχρι τελικής… πτώσεως.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε από εκεί που τον είχα όλοι… ξεγραμμένο από τον τίτλο να γυρίσει την εις βάρος του κατάσταση και με σύμμαχο το γήπεδο του να πάρει τα κρίσιμα ντέρμπι, και να γίνει τελικώς ο θριαμβευτής του φετινού τίτλου.

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο ΑΟ Ξάνθη έστειλε τις δικές του ευχές στον Λουτσέσκου, μέσα από μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Συγχαρητήρια Ραζβάν. Θα είσαι πάντα ένας από εμάς!». Με αυτή τη λιτή ανακοίνωση ο ΑΟ Ξάνθη συνεχάρη τον Ρουμάνο προπονητή του ΠΑΟΚ που πρωτοήρθε στην Ελλάδα για τον ΑΟΞ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Όπως τις δικές του ευχές έστειλε και ο Παναιτωλικός:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό