18.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ποια προϊόντα «τρέχουν» να αγοράσουν οι καταναλωτές;

Ειδήσεις Ελλάδα

Βρισκόμαστε μία μέρα πριν τη Black Friday, μία μοναδική Παρασκευή μέσα στο χρόνο για καταναλωτές και λιανέμπορους, καθώς αύριο είναι η μέρα που αναμένουν όλοι για να κάνουν τις αγορές τους με τις πιο καλές προσφορές της χρονιάς.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του Mega «Live News» οι καταναλωτές μελετούν τις προσφορές για να καταλήξουν πότε και πού θα ξοδέψουν τα χρήματά τους με τις προσφορές να μπαίνουν στο μικροσκόπιο.

Μιλώντας με αριθμούς… 8 στους 10 Έλληνες καταναλωτές θα πάνε αύριο για ψώνια! Το 69% θα αγοράσει ηλεκτρικές συσκευές, κοσμήματα και έπιπλα. Το 55% θα αγοράσει ηλεκτρονικά είδη, το 52% θα προτιμήσει είδη ένδυσης και υπόδυσης ενώ το 25% προϊόντα ομορφιάς.

Το 52% των συμμετεχόντων της έρευνας του ΟΤ, δήλωσε ότι θα προτιμήσει τις αγορές σε φυσικό κατάστημα.

Οι τέσσερις στους δέκα καταναλωτές θα αγοράσουν μόνο ότι μπορούν να αντέξουν οικονομικά ενώ μόνο το 5% έχει αποφασίσει να ξοδέψει πάρα πολλά χρήματα. Το 47% των καταναλωτών θα αγοράσουν προϊόντα που θα αγόραζαν ούτως ή άλλως σε οικονομική τιμή.

Στις αναζητήσεις τις περιόδου πρωταγωνιστούν:

Τηλεοράσεις 55-65 ιντσώνLaptops (με τουλάχιστον 16GB RAM)Ψυγεία (ψυγειοκαταψύκτες – no frost – με wi fi )Τηλέφωνα (τελευταία έκδοση από best seller συσκευες)Ηλεκτρονικά παιχνίδια (Μάχης – Με υπερήρωες)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό