14.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Δεκέμβριο του 2022

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο μήνας θα είναι αρκετά έντονος και με  αρκετή ένταση το πρώτο δεκαήμερο του μήνα αφού μέχρι την Πανσέληνο στις 08.12 θα κορυφωθούν κάποιες προβληματικές καταστάσεις και θα πρέπει να είναι προσεκτικά όλα τα ζώδια ωστόσο περισσότερο θα επηρεαστούν τα Μεταβλητά  ζώδια (Δίδυμοι-Παρθένοι –Τοξότες και Ιχθύς).

Ωστόσο στη συνέχεια που ο Ερμής και η Αφροδίτη που θα περάσουν στον Αιγόκερω  μαζί με τον Ήλιο από τις 21.12 θα ευνοήσουν τα ζώδια της Γης (Ταύροι-Παρθένοι-Αιγόκεροι)και τα ζώδια του Νερού(Καρκίνοι –Σκορπιοί-Ιχθύς) που θα έχουν ξαφνικές ευκαιρίες γύρω στις 17.12 και 22.12  ενώ κάποιοι θα καταφέρετε  να πραγματοποιήσετε  κάποια όνειρά σας και να περάσετε όμορφα τις ημέρες των Χριστουγέννων αφού τα εξάγωνα με τον Ποσειδώνα θα δώσει αρκετές ρομαντικές στιγμές.

Η Νέα Σελήνη επίσης στον Αιγόκερω στις 23.12 θα φέρει νέα ξεκινήματα στους ανάλογους τομείς για όλα τα ζώδια ωστόσο περισσότερο θα ευνοήσει τα ζώδια της Γης και του Νερού .

Επίσης από τις 20.12 και μετά ο Δίας θα περάσει στον Κριό και θα ευνοήσει επίσης στους ανάλογους τομείς όλα τα ζώδια αλλά περισσότερο ευνοημένοι θα είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί-Λέοντες-Τοξότες)αλλά και τα ζώδια του Αέρα(Δίδυμοι-Ζυγοί-Υδροχόοι) που θα έχουν εύνοια να κάνουν νέα ξεκινήματα και να διευρύνουν κάποια σχέδιά τους ενώ κάποιοι ίσως να κάνουν νέες γνωριμίες και συνεργασίες.

Ο ανάδρομος Ερμής από τις 28.12 θα φέρει αναθεωρήσεις και καθυστερήσεις ωστόσο ίσως να φέρει και συναντήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν αλλά και κάποιες ερωτικές επιστροφές στα ζώδια της Γης και του Νερού αλλά και σε Τοξότες.

Από την Άσπα Κούτρα

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό