24 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ποια ζώδια θα έρθουν αντιμέτωπα με κρυμμένες αλήθειες;

Ειδήσεις Ελλάδα

 

Στις 22.10 το πρωί ο Ερμής θα περάσει στον Σκορπιό και θα σχηματίσει μια όψη τριγώνου με τον Κρόνο μια όψη που θα μας βοηθήσει στην πιο ουσιαστικήκατανόηση των πραγμάτων και στην καλύτερη οργάνωση της σκέψης μας.Θα έχειθετική επίδραση σε όλη την διάρκεια της ημέρας και ίσως να μας βοηθήσει νααποκαταστήσουμε την επικοινωνία μας μέσα από την βαθιά σκέψη και έρευνα.ΟΕρμής στον Σκορπιό στην κυβέρνηση του Πλούτωνα ίσως να θελήσει να φτάσει στηνρίζα των πραγμάτων ,να βρει κρυμμένες αλήθειες αλλά να μπορεί να διεισδύσειστην αλήθεια βλέποντας πίσω από τα φαινόμενα.Ο Κρόνος από την άλλη στουςΙχθείς είναι περιοριστικός στο όνειρο ,την τέχνη και την φαντασία και αναγκάζει τονάνθρωπο να γειωθεί στην πραγματικότητα.Έτσι ο Ερμής θα βοηθήσει μέσα απόουσιαστική σκέψη και φιλοσοφική διάθεση στην κατανόηση της γήινης καιυλιστικής πραγματικότητας και της πίεσης που ενδεχομένως να ασκεί σε κάποιαζώδια ο Κρόνος και κυρίως σε αυτά του Μεταβλητού Σταυρού ενώ τα υδάτινα ζώδιακαι τα γήινα των πρώτων μοιρών θα καταφέρουν να τακτοποιήσουν και ναυλοποιήσουν ή να διαχειριστούν καλύτερα τις υποχρεώσεις τους.Επίσης η όψη ίσωςνα βοηθήσει να έχουμε στήριξη ψυχολογική αλλά και οικονομική από τρίτους αλλάνα κάνουμε και κάποιες μόνιμες σχέσεις ή συμφωνίες σε ένα επαγγελματικόεπίπεδο.Πιο αναλυτικά οι Κριοί θα χειριστείτε καλύτερα θέματα εργασιακά και οικονομικάκαι ίσως να κάνετε μια μόνιμη επαγγελματική συνεργασία.

Οι Ταύροι επίσης θα ευνοηθείτε σε μια μόνιμη συμφωνία ή συνεργασία και ίσωςνα αποκτήσετε ένα μόνιμο έσοδο ενώ κάποιοι ίσως να δείτε πιο ουσιαστικά τιςσχέσεις σας και να τις μονιμοποιήσετε.

Οι Δίδυμοι ίσως να χειριστείτε με περισσότερη σοφία θέματα καθημερινότητας καινα βιώσετε λίγο καλύτερα τις πιέσεις του Κρόνου,ίσως να τακτοποιήσετεοικονομικά θέματα και τις υποχρεώσεις σας και να τακτοποιήσετε θέματαοικογενειακά.

Οι Καρκίνοι ίσως να επικοινωνήσετε πιο ουσιαστικά με τα παιδιά σας,να επιλύσετε θέματα από το παρελθόν αλλά να κάνετε και μια γνωριμία ή μια συνεργασία πουθα έχει την προοπτική μονιμότητας.

Οι Λέοντες ίσως να πρέπει να προσέχετε συζητήσεις μέσα στην καριέρα σας καιίσως να υπάρξει και κάποια καχυποψία σχετικά με οικονομικά θέματα ωστόσο θαβρείτε λύσεις και θα έχετε υποστήριξη.

Οι Παρθένοι θα έχετε ουσιαστική επικοινωνία με το περιβάλλον σας ,θα είστε πιοδιαισθητικοί ενώ θα έχετε την ευκαιρία να μονιμοποιήσετε μια σχέση ήσυνεργασία.

Οι Ζυγοί θα έχετε έσοδα τα οποία ίσως περιμένατε από την εργασία σας αλλά ίσωςνα κάνετε και μια νέα οικονομική συμφωνία που θα σας αποφέρει μόνιμα έσοδα .

Οι Σκορπιοί θα είστε πιο επικοινωνιακοί ,θα έχετε την βοήθεια φίλων,ίσως νακάνετε μια μόνιμη επένδυση ή συμφωνία αλλά ίσως να κάνετε και κάποια γνωριμίαπου θα έχει μονιμότητα.

Οι Τοξότες θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε πιο ουσιαστικά θέματα καριέρας καιοικογένειας ίσως από κάποια μυστική οικονομική συνεργασία που θα κάνετε.

Οι Αιγόκεροι ίσως να κάνετε μια συνεργασία με φιλικά σας πρόσωπα ή ίσως ναμπείτε σε κάποια ομάδα πιο φιλοσοφική ή μυστικιστική ενώ δεν αποκλείεται καιμια μόνιμη σχέση ή συνεργασία.

Οι Υδροχόοι θα επιλύσετε πιο εύκολα θέματα οικονομικά και οφειλές ενώ ίσως νακάνετε έναν διακανονισμό που θα σας βοηθήσει.

Οι Ιχθείς ίσως να θελήσετε να τακτοποιήσετε θέματα οικογενειακά και οφειλές ενώμόνιμες σχέσεις και συνεργασίες θα ευνοηθούν αλλά και έσοδα .Επίσης μια πιοφιλοσοφική οπτική των πραγμάτων θα σας βοηθήσει να πετύχετε καλύτερα τουςστόχους σας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό