21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πλησιάζει το τέλος του iTunes, καθώς η Apple λανσάρει τα Music, TV και Devices για Windows

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Apple κυκλοφόρησε τις τελικές εκδόσεις των Music, TV και Devices στην πλατφόρμα των Windows. Αυτές οι εφαρμογές είναι πλέον διαθέσιμες για λήψη σε συσκευές x86 με λειτουργικό σύστημα Windows 10 και 11.

Η εταιρεία είχε ήδη κυκλοφορήσει τα Music, TV και Devices για Windows σε έκδοση “Preview”. Αυτές οι εφαρμογές ήταν επίσης διαθέσιμες μόνο σε Windows 11 και όχι σε 10. Με την κυκλοφορία αυτής της τελευταίας έκδοσης, οι εφαρμογές βγήκαν από την κατάσταση preview και είναι διαθέσιμες και στις δύο εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος.

Τα Music, TV, and Devices αποτελούν την πιθανή αντικατάσταση του iTunes, το οποίο για την ώρα εξακολουθεί να υφίσταται. Παρότι η Apple απέσυρε σταδιακά το iTunes για Mac με την έλευση του macOS Catalina, με κάποιο τρόπο συνέχισε να υπάρχει στο Windows και λαμβάνει επίσης τακτικές ενημερώσεις. Ωστόσο, η εφαρμογή είναι δύσχρηστη και σαφώς ξεπερασμένη, για να μην αναφέρουμε ότι στερείται πολλών από τα σύγχρονα χαρακτηριστικά.

Για παράδειγμα, με την εφαρμογή Music έχετε πρόσβαση σε όλες τις ίδιες λειτουργίες με τις πλατφόρμες της Apple, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης σε lossless ποιότητα, κάτι που δεν προσφέρει το iTunes. Η εφαρμογή TV σας δίνει πρόσβαση στις αγορές σας στο iTunes, καθώς και στο περιεχόμενο streaming του Apple TV+ σε ανάλυση έως και 4K HDR. Η εφαρμογή Devices διαχειρίζεται πράγματα όπως ο συγχρονισμός, η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και η ενημέρωση των συσκευών σας iPhone, iPad και iPod.

Δεν έχει διευκρινιστεί για πόσο καιρό η Apple θα συνεχίσει να συντηρεί το iTunes για Windows.

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό