21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πληροφορίες για σύλληψη ιδιοκτητών σκύλων που επιτέθηκαν σε 16χρονη

Ειδήσεις Ελλάδα

Στη σύλληψη των ιδιοκτητών σκύλων που επιτέθηκαν σε ανήλικη στην περιοχή του Σταυρωμένου στο Ρέθυμνο, προχώρησαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ρεθύμνου, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Η 16χρονη δέχθηκε την επίθεση το πρωί της Πέμπτης, όταν τα σκυλιά που εκείνη την ώρα είχαν βγάλει βόλτα οι ιδιοκτήτες τους, τους ξέφυγαν, με αποτέλεσμα να επιτεθούν και να δαγκώσουν την ανήλικη.

Σύμφωνα με την καταγγελία, δύο μεγαλόσωμα σκυλιά δάγκωσαν την 16χρονη στην περιοχή του Εσταυρωμένου και στη συνέχεια οι ιδιοκτήτες τους πήραν τα δεσποζόμενα ζώα και εξαφανίστηκαν χωρίς να δουν αν το κορίτσι είναι καλά.

Η 16χρονη -όπως αναφέρει το cretalive.gr- μεταφέρθηκε από τους γονείς της στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου Ρεθύμνου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και κατόπιν έλαβε εξιτήριο.

Το κορίτσι φέρεται να έχει καταγγείλει ότι ένα ζευγάρι είχε βγάλει βόλτα τα δύο μεγαλόσωμα σκυλιά, αλλά κάποια στιγμή τα ζώα ξέφυγαν από τον έλεγχο των ιδιοκτητών τους και επιτέθηκαν στην 16χρονη, την οποία δάγκωσαν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό