18.3 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Πληροφορίες για σοβαρά τραυματισμένο άτομο

Ειδήσεις Ελλάδα

Για έναν σοβαρά τραυματισμένο άτομο κάνουν λόγο οι πληροφορίες, το οποίο μεταφέρεται αυτή τη στιγμή στον Ερυθρό Σταυρό, μετά το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην Αττική Οδό, το μεσημέρι της Πέμπτης 25/1 μετά από μετωπική σύγκρουση οχημάτων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ατύχημα συνέβη στο ρεύμα προς Ελευσίνα, στο ύψος των διοδίων Κορωπίου, όταν ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε 89 χρόνος άνδρας, μπήκε ανάποδα στην Αττική οδό από τα διόδια, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με άλλο όχημα.

Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρο, καθώς ο 89χρονος οδηγός του ΙΧ, που έκανε αναστροφή, φαίνεται να έχει τραυματιστεί.

Ολοκληρώθηκε απεγκλωβισμός τραυματισμένου ηλικωμένου από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου, στο 46 χλμ Αττικής Οδού στο Κορωπί Αττικής. Επιχείρησαν 6 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) January 25, 2024

Τα οχήματα στο σημείο κινούνται με εξαιρετικά χαμηλές ταχύτητες, καθώς σύμφωνα με ενημέρωση της Αττικής Οδού, οι αριστερές λωρίδες στο σημείο παραμένουν κλειστές και αναμένονται και μεγάλες καθυστερήσεις.

Πιο συγκεκριμένα η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο από τη λωρίδα επιτάχυνσης στην Χ/Θ 46,3 της Αττικής οδού ρεύμα προς Ελευσίνα, 2 χιλιόμετρα πριν τα διόδια Κορωπίου.

Η ανάρτηση της Αττικής Οδού

Τροχαίο αύχημα προς Ελευσίνα, αριστερές λωρίδες κλειστές ύψος διοδίων Κορωπίου. https://t.co/Wq9A8awu5V

— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) January 25, 2024

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό