16.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Πλατεία Αττικής: Τραγικό θάνατο βρήκε 37χρονος δημοσιογράφος

Ειδήσεις Ελλάδα

Σορός άνδρα εντοπίστηκε σε διαμέρισμα, στην περιοχή της πλατείας Αττικής, εντός του οποίου υπήρχαν εμφανή στοιχεία πυρκαγιάς. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο επρόκειτο για τον 37χρονο δημοσιογράφο των «Παραπολιτικών» Αντώνη Χρυσουλάκη, που διέμενε μόνος του σε διαμέρισμα 1ου ορόφου, στην οδό Αιγέως 35.

Στο σημείο κλήθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίες διαπίστωσαν εμφανή στοιχεία πυρκαγιάς, που όμως είχε σβηστεί πριν από την άφιξή τους. Όταν έφτασαν στο διαμέρισμα οι πυροσβέστες ήταν εκεί οι γονείς του δημοσιογράφου οι οποίοι ήταν σε κατάσταση σοκ.

Ο 37χρονος βρέθηκε πεσμένος πίσω από την είσοδο του διαμερίσματος, χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ είχε κληθεί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Από την πρώτη αυτοψία στο χώρο διαπιστώθηκε ότι η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα, από μαγειρικό σκεύος στην ηλεκτρική κουζίνα, όπου ήταν ανοιχτό το μάτι. Η φωτιά δεν επεκτάθηκε σε άλλα δωμάτια, αλλά υπήρχε πολύ μεγάλη ρύπανση από τους καπνούς, που δεν είχαν έξοδο διαφυγής καθώς το διαμέρισμα ήταν ερμητικά κλειστό.

Ο άτυχος δημοσιογράφος είχε κάποια εγκαύματα, αλλά όχι σοβαρά και πιθανολογείται ότι έχασε τις αισθήσεις του από τον καπνό και δεν πρόλαβε να βγει από το διαμέρισμα. Μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Για το τραγικό περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Με πληροφορίες και από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό