22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πλήρωσε τα λάθη του ο Παναθηναϊκός και ηττήθηκε 3-1 από την Ρεν

Ειδήσεις Ελλάδα

Μειώθηκαν αισθητά οι ελπίδες του Παναθηναϊκού για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, καθώς οι ”πράσινοι” ηττήθηκαν απόψε από την Ρεν με 3-1 και θέλουν δύο νίκες μέχρι το τέλος των ομίλων για να ελπίζουν στην δεύτερη θέση.

H νίκη της Βιγιαρεάλ, πάντως, επί της Μακάμπι Χάιφα διατηρεί ως φαβορί για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Conference League τους ”πράσινους”.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το ματς πολύ άσχημα και μόλις στο 8′ ο Μπρινιόλι έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του σε εκτέλεση φάουλ του Ρίντερ και η Ρεν άνοιξε το σκορ. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έβγαλε αντίδραση, κυριάρχησε στο γήπεδο και στο 34′ έφερε το παιχνίδι στα ίσια, με τον Ιωαννίδη να κερδίζει το πέναλτι και την αποβολή του Μπελοσιάν. Ο Έλληνας στράικερ εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος οι ”πράσινοι” πίεζαν, δεν είχαν τρόπο, όμως, να απειλήσουν και οι γηπεδούχοι τιμώρησαν τις αργές επιστροφές. Στο 65᾽ o Σαλάχ έκανε το 2-1 και στο 70′ ο Μπλας με πέναλτι έκανε το 3-1. Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε ποτέ να επιστρέψει στο ματς και έχασε άνευ όρων.

Η βαθμολογία: Ρεν 9, Βιγιαρεάλ 6, Παναθηναϊκός 4, Μακάμπι 1.

*Βιγιαρεάλ και Μακάμπι έχουν ένα ματς λιγότερο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό