18.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πλήγμα στη Ρεάλ Μαδρίτης – Χωρίς κεντρικό αμυντικό κόντρα στη Τζιρόνα

Ειδήσεις Ελλάδα

Σημαντικό πλήγμα για τη Ρεάλ Μαδρίτης που είδε τον Αντόνιο Ρούντιγκερ να δέχεται δυνατό μαρκάρισμα από τον Γκρίνγουντ στην αναμέτρηση με την Χετάφε την περασμένη εβδομάδα. Ο τραυματισμός του Γερμανού αμυντικού αφήνει τον Κάρλο Αντσελότι χωρίς κεντρικό αμυντικό απέναντι στην Τζιρόνα για το ντέρμπι κορυφής της La Liga.

Η απουσία του 30χρονου έρχεται να προστεθεί σε αυτές των Έντερ Μιλιτάο, Νταβίντ Αλάμπα και Νάτσο Φερνάντες, πράγμα που σημαίνει πως η «Βασίλισσα» δε θα έχει στη διάθεσή της κανέναν από τους παίκτες που διαθέτει για το κέντρο της άμυνάς της.

Το Σάββατο (10/02, 19:00) οι «Μερένχες» έχουν να δώσουν το πιο σημαντικό τους παιχνίδι για το φετινό πρωτάθλημα καθώς υποδέχονται στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» την Τζιρόνα, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της La Liga, μόλις δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ρεάλ.

Antonio Rüdiger will miss Real Madrid’s 1 vs. 2 clash with Girona and their Champions League match against Leipzig with a hamstring injury.

Real Madrid’s hurt central defenders 🤕

RüdgerÉder MilitãoDa AlabaNacho

And they still have the best defensive record in Spain 🔒 pic.twitter.com/bsyO5KUnnw

— B/R Football (@brfootball) February 10, 2024

Οι Μαδριλένοι θα παραταχθούν χωρίς τον Ρούντιγκερ και στο ματς με τη Λειψία στη Γερμανία για τη φάση των «16» του Champions League την Τρίτη (13/02), όμως η ομάδα του Αντσελότι έχει ελπίδες για συμμετοχή του Νάτσο στον εν λόγω αγώνα.

Υπενθυμίζουμε πως ο Μιλιτάο βρίσκεται εκτός από τις 12 Αυγούστου, όταν υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στην Μπιλμπάο, ενώ αντίστοιχο πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Αλάμπα από τις 18 του Δεκέμβρη.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό