17.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Πλήγμα στην Μπαρτσελόνα με Ντε Γιονγκ και Πέδρι

Ειδήσεις Ελλάδα

Την Κυριακή (03/03) η Μπαρτσελόνα τα έδωσε όλα απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο έχοντας, μάλιστα, την ευκαιρία να «κλείσουν» την απόσταση από την πρωτοπόρο Ρεάλ μετά την ισοπαλία της απέναντι στη Βαλένθια. Ωστόσο, οι «Μπλαουγκράνα» δεν τα κατάφεραν με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες στο 0-0 στο «Σαν Μαμές».

Τα άσχημα για την ομάδα του Τσάβι δεν σταματάν εκεί καθώς κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ο Ισπανός τεχνικός είδε δύο από τους πολυτιμότερους παίκτες του να αποσύρονται από τον αγωνιστικό χώρο τραυματίες. Αρχικά ο Φράνκι Ντε Γιόνγκ αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο στο 26′ και στο 45′ τον ακολούθησε ο Πέδρι.

Από τη μία, ο Ισπανός με πρόβλημα στον τετρακέφαλο θα χρειαστεί περίπου πέντε με έξι εβδομάδες ώστε να αναρρώσει πλήρως, ενώ από την άλλη ο 26χρονος χαφ υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο και εκτιμάται ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες τέσσερις με πέντε εβδομάδες.

Η μεσαία γραμμή της Μπαρτσελόνα δέχθηκε δύο ακόμα σοβαρά πλήγματα πάνω στην ήδη υπάρχουσα απουσία του Γκάβι. Για το διάστημα που οι τρεις παίκτες θα απουσιάζουν από το σχήμα του Τσάβι, ο προπονητής των Καταλανών θα πρέπει να πορευτεί σε πρωτάθλημα και Champions League με όσους έχει αυτή τη στιγμή στη διάθεσή του. 

Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές θα χάσουν σίγουρα το δεύτερο σκέλος της φάσης των «16» απέναντι στη Νάπολι στο «Καμπ Νόου» αλλά και αρκετούς αγώνες πρωταθλήματος, ένας εκ των οποίων θα είναι και αυτός με τη Ρεάλ στο ««Μπερναμπέου» στις 21 Μαρτίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό