23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πλέον μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ChatGPT χωρίς να έχεις λογαριασμό

Ειδήσεις Ελλάδα

H OpenAI επεκτείνει τη διαθεσιμότητα των εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης, επιτρέποντας τη χρήση του ChatGPT χωρίς λογαριασμό.

Περισσότεροι από 100 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν το ChatGPT σε 185 χώρες σε εβδομαδιαία βάση και η εταιρεία ελπίζει ότι η άρση της απαίτησης λογαριασμού θα πείσει ακόμη περισσότερους ανθρώπους να δοκιμάσουν το chatbot της.

Η δυνατότητα χρήσης του ChatGPT χωρίς λογαριασμό διατίθεται σταδιακά, επομένως μπορεί να μην είναι άμεσα διαθέσιμη σε όλους. Ωστόσο, θα γίνει σύντομα.

Από προεπιλογή, η OpenAI χρησιμοποιεί την αλληλεπίδρασή σας με το ChatGPT για να βελτιώσει τα μοντέλα του για όλους. Εάν δεν επιθυμείτε την καταγραφή, μπορείτε να την απενεργοποιήσετε μέσω των Ρυθμίσεων, ακόμα και αν δεν έχετε λογαριασμό.

Εάν, όμως, αποφασίσετε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό κάποια στιγμή, τότε θα έχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε και να ελέγξετε το ιστορικό συνομιλιών σας, να μοιραστείτε συνομιλίες, καθώς και να ξεκλειδώσετε πρόσθετες λειτουργίες, όπως φωνητικές συνομιλίες και προσαρμοσμένες οδηγίες.

Η OpenAI λέει ότι εισάγει επίσης «πρόσθετες διασφαλίσεις περιεχομένου», όπως ο αποκλεισμός προτροπών και γενεών «σε ένα ευρύτερο φάσμα κατηγοριών», χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένα στοιχεία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό