16.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Πιωμένος 21χρονος πέρασε 12 κόκκινα φανάρια για να αποφύγει τον έλεγχο!

Ειδήσεις Ελλάδα

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη είναι ένας 21χρονος στο Βόλο, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου, συνελήφθη καθώς πέρασε με κόκκινο 12 φανάρια και τράκαρε με περιπολικό για να αποφύγει το αλκοτέστ!

Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο πριν τη σύλληψη του, ο νεαρός είχε πάει να διασκεδάσει σε τσιπουράδικο της περιοχής.

Επιστρέφοντας λοιπόν, κατά τη διάρκεια της οδήγησης του άρχισε να κάνει «8άρια» στον δρόμο. Οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο παρατήρησαν την επικίνδυνη οδήγηση του 21χρονου αλλά και το ότι το όχημά του δεν είχε πινακίδες, καθώς του είχαν αφαιρεθεί για άλλη παράβαση.

Η καταδίωξη και η σύλληψη

Οι αστυνομικοί αν και έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει, εκείνος όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά πάτησε και γκάζι για να τους αποφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη σχεδόν στον μισό Βόλο με τον 21χρονο όταν εγκλωβίστηκε σε στενό απομακρυσμένης συνοικίας να τρακάρει το περιπολικό που του είχε κλείσει τον δρόμο με στόχο να ξεφύγει. Και τα κατάφερε…

Ξέφυγε από το μπλόκο και στη συνέχεια πήγε στο σπίτι του όπου στάθμευσε το αυτοκίνητο με το οποίο θα μπορούσε να έχει παρασύρει πεζούς στον δρόμο  με την ταχύτητα που είχε αναπτύξει. Εκεί συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου κρατήθηκε έως χθες. Το αλκοτέστ με όριο το 0,25 έδειξε 1,25 ml ανά λίτρο αίματος.

Στο Αυτόφωρο Τριμελές όπου οδηγήθηκε καταδικάστηκε για επικίνδυνη οδήγηση , αντίσταση , απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή. Του επιβλήθηκαν 36 μήνες φυλάκιση με αναστολή και 12.000 ευρώ πρόστιμο γιατί πέρασε με κόκκινο 12 φανάρια. Επίσης για έξι μήνες του αφαιρέθηκε η άδεια οδήγησης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό