21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Πιστολίδι» σε Μενίδι και Άγιο Παντελεήμονα

Ειδήσεις Ελλάδα

Τρία άτομα τραυματίστηκαν συνολικά το βράδυ της Δευτέρας και σήμερα τα ξημερώματα σε περιστατικά με πυροβολισμούς, που σημειώθηκαν στις περιοχές του Αγίου Παντελεήμονα και του Μενιδίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο μετά τις 10.30 ειδοποιήθηκε το κέντρο της Άμεσης Δράσης για πυροβολισμούς στην οδό Καμπανή στον Άγιο Παντελεήμονα.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις που εντόπισαν ένα 25χρονο Αιγύπτιο με τραύμα στα πόδια από όπλο. Όπως ανέφερε το θύμα στους αστυνομικούς δύο άντρες κατέβηκαν από ΙΧ αυτοκίνητο και τον πυροβόλησαν. Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκαν 2 κάλυκες και ένα φυσίγγι από όπλο 9 χιλιοστών.

Ο 25χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ.

Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 4 και τέταρτο τα ξημερώματα ενημερώθηκε η Αστυνομία για επεισόδιο μεταξύ δύο ανδρών στην οδό Παναγία Σουμελά στο Μενίδι, οι οποίοι πιθανότατα ήταν μεθυσμένοι.

Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν άνδρα ηλικίας περίπου 35 ετών με τραύμα από όπλο στο κεφάλι, ο οποίος μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ.

Λίγη ώρα αργότερα η αστυνομία ενημερώθηκε για ακόμα ένα άνδρα που τραυματίστηκε ελαφρά στους πυροβολισμούς στο Μενίδι. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα 35χρονο που νοσηλεύεται με τραύμα από όπλο στο πόδι στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

Με λίγα λόγια πρόκειται για 3 διαφορετικά περιστατικά πυροβολισμών, 2 στο Μενίδι και 1 στον Άγιο Παντελεήμονα.

Δείτε εικόνες από το σημείο των πυροβολισμών στον Άγιο Παντελεήμονα

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό