20.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Πιστεύουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε τους πάντες»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Άρης κέρδισε εντυπώσεις στην 1η αγωνιστική του νεοσύστατου τρίτου γύρου του ελληνικού πρωταθλήματος γνωρίζοντας την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ με 85-77, σε ένα ματς το οποίο πάλεψε στη μεγαλύτερη διάρκειά του.

Ο κορυφαίος της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη, Ρόνι Χάρελ (13 πόντοι, 4/7 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 0 λάθη) μίλησε στο Flash.gr και τον Αλέκο Χρυσικόπουλο τονίζοντας την αυτοπεποίθηση με την οποία παίζουν οι Θεσσαλονικείς σε ματς που έχουν να αντιμετωπίσουν ακόμα και τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό AKTOR τον οποίο είχε κερδίσει κιόλας στο ΟΑΚΑ. Την ίδια στιγμή, ανέφερε πως το κλειδί των ανταγωνιστικών αυτών εμφανίσεων είναι ο κατάλληλος τρόπος με τον οποίο προσεγγίζουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, όπως έγινε και σήμερα παρά το αρνητικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ρόνι Χάρελ στο Flash.gr:

Κάνατε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική εμφάνιση που χαρακτηρίστηκε από την σκληρή σας άμυνα και το υψηλό ποσοστό ευστοχίας σας. Ήταν αυτά το «κλειδί» για να παραμείνετε στο παιχνίδι; Πώς το προσεγγίσατε;

«Έτσι είναι. Θέλαμε να διατηρήσουμε την ίδια προσέγγιση σε όλο το παιχνίδι. Έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι, ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα που θα σε τιμωρήσει αν κάνεις λάθη. Έπρεπε να μείνουμε “συνδεδεμένοι”, ενωμένοι».

Ποιοι είναι οι στόχοι σας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος; Είναι η 4η θέση της βαθμολογίας (πριν τα Playoffs) ένας σημαντικός, ρεαλιστικός στόχος για εσάς;

«Ναι φυσικά, σίγουρα. Πιστεύουμε κατά πολύ στους εαυτούς μας, πιστεύουμε πραγματικά ότι μπορούμε να νικήσουμε οποιαδήποτε ομάδα με την οποία παίζουμε ως αντίπαλοι. Πιστεύω ότι μέσω των προπονήσεων θα κρατήσουμε τον ίδιο τρόπο σκέψης και πώς θα είμαστε όντως καλά».

Η σπουδαία και ιστορική νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού AKTOR, σας έκανε να πιστεύετε λίγο παραπάνω στους εαυτούς σας; Ήταν έξτρα κίνητρο για να νιώθετε ότι μπορείτε να νικήσετε παντού όπως είπες;

«Ναι, ναι σίγουρα. Μια νίκη σαν αυτή στην έδρα του Παναθηναϊκού AKTOR μπορεί να σου τονώσει την αυτοπεποίθηση και το κίνητρο. Αλλά όπως είπα και πριν, θα πρέπει να έχουμε την ίδια προσέγγιση σε κάθε παιχνίδια και το γεγονός ότι παίρνεις τέτοιου είδους νίκες, αποδεικνύει ότι όντως κανείς κάτι πολύ καλά».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό