16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Πιο «Clutch» από ποτέ ο Νούνιες που μοιάζει… ανανεωμένος στη Λίβερπουλ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Λίβερπουλ βρίσκεται σε «μαγική» φόρμα και δείχνει διατεθειμένη να κατακτήσει… τα πάντα φέτος. Μετά το Carabao Cup και την πρόκριση στους «8» του FA Cup, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, συνέχισε με νίκες στην Premier League. Ένα γκολ του Ντάργουϊν Νούνιες στο 90+9′, ήταν ιδανικό για τους «reds» προκειμένου να πάρουν τη νίκη.

Ένα τρίποντο που κράτησε τη Λίβερπουλ στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, στο +4 από τη Μάντσεστερ Σίτι και στο +5 από την Άρσεναλ, οι οποίες έχουν παιχνίδι λιγότερο.

Το γκολ του Νούνιες, θα μείνει στην ιστορία για τους «reds», μιας και είναι το αργότερο που έχει μπει και έχει δώσει νίκη στην ομάδα σε επίπεδο Premier League (98 λεπτά και 38 δευτερόλεπτα).

Ο Ουρουγουανός επιθετικός μοιάζει… ασταμάτητος και στη δεύτερή του χρονιά στην Premier League, δείχνει να είναι κάτι παραπάνω από χρήσιμος για τον Γιούργκεν Κλοπ. Ο Νούνιες έχει σκοράρει 7 γκολ μακριά από το «Άνφιλντ» φέτος, εκ των οποίοων τα τέσσερα ήταν τα πρώτα στο ματς, τα 4 στις καθυστερήσεις, ενώ άλλα 2 μπήκαν στις καθυστερήσεις.

Με αυτή τη νίκη στο Νότιγχαμ, η Λίβερπουλ «έσπασε» μία κακή παράδοση που είχε, καθώς στις τελευταίες 13 (40 χρόνια) επισκέψεις της για το πρωτάθλημα στο «Σίτι Γκράουντ», δεν είχε καταφέρει να πάρει τη νίκη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό