18.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Πιο υπέροχο και παθιασμένο» το σεξ τώρα

Ειδήσεις Ελλάδα

Την άποψη ότι το σεξ τελειώνει μετά από μια ορισμένη ηλικία έρχεται να… καταρρίψει η Jane Seymour. Σε μια εξομολόγηση, η Βρετανο-αμερικανίδα ηθοποιός, που έχει γεννηθεί το 1951, μιλά για τη σεξουαλική της ζωή σε αυτή την ηλικία. 

Όπως λέει, τώρα, στα 72 της χρόνια, το σεξ είναι «πιο υπέροχο και παθιασμένο» από ποτέ άλλοτε. Η λαμπερή ηθοποιός, που υπήρξε «Bond Girl», λέει ότι τα πράγματα ανάμεσα στα… σεντόνια είναι πιο παθιασμένα απ’ ό,τι θυμάται.

Όπως εξηγεί η Τζέιν Σέιμουρ, τώρα πια ο έρωτας βασίζεται στην εμπιστοσύνη, την αγάπη και την εμπειρία, σε αντίθεση με το να κάνεις πρώτα σεξ και μετά να γνωρίζεις κάποιον, όπως κάνουν οι νεότερες γενιές, σύμφωνα με την ίδια.

Στο αφιέρωμα του Cosmopolitan για το «σεξ μετά τα 60», η Jane Seymour λέει ότι η ερωτική ζωή δεν χρειάζεται να τελειώνει στα 60, γιατί στο τέλος της ημέρας «όλοι ψάχνουν για κάτι που… αιματώνει μια συγκεκριμένη περιοχή».

Η γνωστή ηθοποιός, που έχει κάνει τέσσερις γάμους, λέει ότι καταλαβαίνει πλέον το σώμα της και μπορεί να συνδεθεί με τον 73χρονο σύντροφό της και στη χαρά, στη λύπη, αλλά και να μοιραστεί το αμοιβαίο πάθος και την επιθυμία.

Τέσσερις γάμοι

Σημειώνει ακόμη ότι χρειάστηκε να μείνει μόνη μετά από τέσσερις γάμους προκειμένου να μάθει ότι δεν χρειάζεται να «εξαφανιστεί για να κάνει κλικ το σεξ και ο ρομαντισμός».

Μετά το τέλος της τελευταίας της σχέσης, η Seymour, που αναδείχθηκε τη δεκαετία του ’70 ως «κορίτσι του Τζέιμς Μποντ», αποφάσισε να «είναι σκόπιμα ελεύθερη και απλά να ζει, να αναπνέει και να περιβάλλεται» από τα πράγματα που ήταν πιο σημαντικά για εκείνη.

Έτσι, όταν γνώρισε τον σημερινό φίλο της, τον μουσικό John Zambetti, δήλωσε ότι ήταν «ευτυχισμένη μόνη της» αλλά κοντά του βρήκε μια εξαιρετική χημεία, η οποία έγινε τελικά σχέση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό