22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πιερρακάκης: «Ταμπού» τα μη κρατικά ΑΕΙ

Ειδήσεις Ελλάδα

Αντιστρέφει τα πυρά της αντιπολίτευσης για την ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων στη χώρα μας ο Κυριάκος Πιερρακάκης, καταλογίζοντάς της «τοτέμ» και «ταμπού» και στέλνοντας το μήνυμα πως η χώρα μας δεν μπορεί να περιμένει άλλο.

«Μένουμε σε μάχες οπισθοφυλακής. Ακούγονται τα ίδια επιχειρήματα με το παρελθόν. Η χώρα δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Τοτεμ και ταμπού είναι η θέση της πλήρους απαγόρευσης. Κάποιοι είναι οι θιασώτες της αυταρέσκειας και της αναμονής», ανέφερε ο υπουργός Παιδείας στη Βουλή, επιμένοντας πως το νομοσχέδιο που φέρνει προς ψήφιση ειναι απολύτως συμβατό με τον Καταστατικό Χάρτη της χώρας.

«Σας ενοχλούν τώρα τα δίδακτρα και τα κολλέγια. Εσείς κόψατε τα δίδακτρα στα μεταπτυχιακά όταν κυβερνήσατε; Κλείσατε τα κολλέγια; Κουνάει το γκολπόστ της κριτικής η αντιπολίτευση», είπε ο Κυριάκος Πιερρακάκης, απευθευνόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση, ενώ απάντηση έδωσε και στον Γιώργο Παπανδρέου, τονίζοντας πως συμφωνεί με τη θέση του για αναθεώρηση του άρθρου 16 ώστε να έχουμε και εγκατάσταση και όχι μόνο σύσταση σχολών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό