19.2 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Πιέζεται ο άσος της Ντάρμσταντ, δοκιμάζεται το αήττητο της Νυρεμβέργης

Ειδήσεις Ελλάδα

Σημαντική αλλαγή παρατηρείται στο σετ αποδόσεων του αγώνα Ντάρμσταντ – Νυρεμβέργη για τη Β’ Γερμανίας.

Η Ντάρμσταντ υποδέχεται τη Νυρεμβέργη (19:30 Live από το SPORT24) για τη 12 αγωνιστική της Β’ Γερμανίας και ο άσος της δέχεται πιέσεις.

Σημαντική μεταβολή στις αποδόσεις του αγώνα Ντάρμσταντ – Νυρεμβέργη για τη Β’ Γερμανίας παρατηρείται στις στοιχηματικές εταιρίες. Την Τρίτη ο άσος προσφέρονταν σε τιμές στο 2.30-2.35, ωστόσο από πλέον έχει υποχωρήσει στο 2.10 κατά μέσο όρο, εμφανίζοντας πτώση που αγγίζει το 9%.

Ντάρμσταντ – Νυρεμβέργη: Προγνωστικά και Ανάλυση

Αυτή η μεταβολή οφείλεται στο γεγονός ότι η Νυρεμβέργη έπαιξε την Τρίτη απαιτητικό αγώνα κυπέλλου με το Αμβούργο, ο οποίος κρίθηκε στα πέναλτι. Εν ολίγοις η Νυρεμβέργη αγωνίστηκε την Τρίτη για πάνω από 120 λεπτά, γνώρισε εν τέλει έναν ψυχοφθόρο αποκλεισμό στα πέναλτι και απόψε καλείται μέσα σε λιγότερο από 72 ώρες να δώσει νέο δύσκολο παιχνίδι.

Συν τοις άλλοις, οι Φράγκοι είδαν στο παιχνίδι με το Αμβούργο να τραυματίζεται στο κεφάλι ο κορυφαίος τους χαφ Κράους, ο οποίος αναγκαστικά θα προστατευτεί στον αποψινό ματς, καθώς εμφάνισε σημάδια διάσεισης.

Η Ντάρμσταντ προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες εντός έδρας με γκολ 14-1! Γενικά, είναι ομάδα που σκοράρει με μεγάλη άνεση και παρότι βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 25 γκολ, πίσω μόνο από την πρωτοπόρο Σαν Πάουλι. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι η Ντάρμσταντ έχει και τους δύο βασικούς επιθετικούς της (Πφάιφερ και Τιτς) στην πρώτη πεντάδα των κορυφαίων σκόρερ της κατηγορίας με 8 γκολ έκαστος.

Εξάλλου, τα “κρίνα” δεν είχαν αγώνα κυπέλλου αυτήν την εβδομάδα, αφού είχαν αποκλειστεί από τον πρώτο γύρο, στις αρχές Αυγούστου. Αυτό σημαίνει ότι προετοιμάστηκαν πολύ πιο ομαλά για τον αγώνα με τη Νυρεμβέργη και εκ των πραγμάτων αναμένεται να έχουν περισσότερες αντοχές.

Η Νυρεμβέργη παραμένει μέχρι στιγμής η μοναδική αήττητη (5-6-0) ομάδα της κατηγορίας, ωστόσο απόψε στην Εσση το αήττητό της θα δοκιμαστεί πολύ έντονα, δεδομένου ότι η τάση της αγοράς “δείχνει” άσο στο 2.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ντάρμσταντ – Νυρεμβέργη: 1 (απόδοση 2.10), 19:30

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό