22.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Πιάνει πάλι δουλειά ο Ουίλιαμ

Ειδήσεις Ελλάδα

Στις πολλές υποχρεώσεις που άφησε στην άκρη επιστρέφει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ύστερα από ανακοίνωση που εξέδωσε το παλάτι του Κέσινγκτον.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αναμένεται να κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση την ερχόμενη Τετάρτη ύστερα από μια περίοδο που βρισκόταν στο πλευρό της συζύγου του, πριγκίπισσας Κάθριν, αλλά και του πατέρα του βασιλιά Καρόλου που υποβλήθηκαν και οι δυο σε σημαντικές επεμβάσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα παραστεί σε ένα γκαλά συγκέντρωσης κεφαλαίων στο Λονδίνο το βράδυ της Τετάρτης, όπως έκανε γνωστό το Παλάτι του Κένσινγκτον. Μεταξύ των πρώτων δημοσίων εμφανίσεών του θα είναι η συμμετοχή στον ετήσιο έρανο για το London Air Ambulance.

Νωρίτερα θα πραγματοποιήσει έρευνα στο Κάστρο του Ουίνδσορ. Η εκδήλωση, που συνήθως διοργανώνει ο Μονάρχης, προβλέπει την βράβευση μελών και εξεχόντων ανθρώπων με τιμές που απονέμονται κατά την Πρωτοχρονιά ή για να σηματοδοτήσουν τα γενέθλια του βασιλιά.

Από την πλευρά της, η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κάθριν παραμένει ακόμη σε απόσταση από τα βασιλικά της καθήκοντα καθώς συνεχίζει να αναρρώνει στο σπίτι της μετά ο εξιτήριο που έλαβε πριν από περίπου δυο εβδομάδες από το νοσοκομείο. Σημειώνεται ότι, ο Ουίλιαμ είχε πάρει άδεια για να στηρίξει την σύζυγό του και να είναι κοντά στα παιδιά τους όσο η Κέιτ Μίντλετον βρισκόταν στο νοσοκομεία μετά την εγχείρηση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό