17 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Πετάει «φωτιές» εκτός έδρας η Γιουνάιτεντ

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνέχισε το νικηφόρο σερί, στην έδρα της Λούτον, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σκορ 2-1 και πολυτιμότερο παίκτη τον Χόιλουντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι 7 σερί παιχνίδια αήττητοι, ενώ μετράνε και 5 σερί νίκες, όντας σε τρομερή φόρμα.

Μάλιστα, η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ έχει μετατραπεί σε έναν δύσκολο αντίπαλο σε εκτός έδρας αναμετρήσεις. Μετράει 7 εκτός έδρας νίκες, τη φετινή σεζόν στην Premier League και είναι κάτω, μόνο, απ’ τις Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ, που έχουν 8 και σε ισοβαθμία με την πρώτη Λίβερπουλ.

H σημαντικότερη νίκη, σαφώς, ήταν επί της Άστον Βίλα (2-1), ενώ σημαντικό διπλό πέτυχε κι απέναντι στη Γουλβς (4-3). Μετά την καθιέρωση του Κόμπι Μέινου, στη μεσαία γραμμή, την ανάκαμψη του Ράσμους Χόιλουντ, που έχει σκοράρει 6 σερί τέρματα, αλλά και τον επιθετικό πλουραλισμό της, έχει βρει, ξανά, τα πατήματά της και βάζει πλώρη για τετράδα.

Επόμενα παιχνίδια αυτά με Φούλαμ (εντός) και Μάντσεστερ Σίτι (εκτός), για την Premier League και η εκτός έδρας αναμέτρηση, στη φάση των «16» του FA Cup, με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Μένει να δούμε αν το σερί που έχει φτιάξει θα διατηρηθεί, τη στιγμή που πλησιάζουν δύσκολα ντέρμπι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό