19 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«Πετάει» η τιμή της αμόλυβδης

Ειδήσεις Ελλάδα

Πάνω από τα δύο ευρώ το λίτρο πωλείται η αμόλυβδη βενζίνη  στα πρατήρια σε 12 νομούς της χώρας με τις Κυκλάδες να «πιάνουν» -σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Καυσίμων-την ακριβότερη τιμή στα 2,192 ευρώ ενώ ακολουθούν τα Δωδεκάνησα με 2,122 ευρώ.

Δείτε τις επίσημες τιμές, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στους 12 νομού που πουλάνε την αμόλυβδη πάνω από 2 ευρώ το λίτρο.

Στα 2,39 ευρώ η αμόλυβδη σε πρατήριο της Αττικής, στα 2,20 ευρώ στις Κυκλάδες

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Action24 στην Αττική υπάρχει πρατήριο που πουλάει βενζίνη στα 2,39 ευρώ ενώ στα νησιά οι τιμές καλπάζουν ανεξέλεγκτα. Την ίδια ώρα οι καταναλωτές ανησυχούν ότι λόγω και των εξελίξεων στη Μέση ανατολή τα χειρότερα είναι μπροστά.

Κι όλα αυτά την ώρα που οι διεθνείς τιμές υποχωρούν καθώς τα οικονομικά στοιχεία που προέκυψαν πίεσαν το επενδυτικό κλίμα, περιορίζοντας τα κέρδη από τις γεωπολιτικές εντάσεις, με το βλέμμα της αγοράς να είναι στο πώς θα απαντήσει το Ισραήλ στην επίθεση του Ιράν το Σαββατοκύριακο.

Σήμερα η τιμή του Brent υποχωρεί 0,4% στα 89,65 δολάρια ανα βαρέλι, ενώ η τιμή του αμερικανικού αργού σημειώνει πτώση 0,54% στα 84,9 δολάρια το βαρέλι.

Από μέσα Φεβρουαρίου έχουμε ανατιμήσεις είπε στο OPEN ο Γ. Ασμάτογλου ο οποίος επισήμανε τον γεωπολιτικό κίνδυνο στη Μέση Ανατολή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό